Jauheliha-currykaali

30 minuuttia
458 kcal

Ole hyvä – terveellinen arkiruoka, joka sisältää paljon kasviksia ja maistuu koko perheelle. Sekä porkkanat että kaali saavat kypsennettäessä hieman makean maun.

Currykaali ja naudan jauhelihaa

CURRYKAALI …vatsasi iloitsee jo etukäteen!

© wichmann+bendtsen

Jauheliha-currykaali

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g porkkanoita
  • 400 g suippokaalia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • 3 tl currya
  • 2 tl jauhettua korianteria
  • 220 g naudanjauhelihaa
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • 1 tl merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta korianteria

Valmistus

  • Raasta porkkanat ja hienonna suippokaali, sipuli ja valkosipuli.
  • Kuumenna 1 rkl öljyä suurella pannulla ja kuullota sipuli ja valkosipuli curryn ja korianterin kanssa.
  • Lisää jauheliha ja 2 rkl öljyä. Ruskista jauheliha ja mausta suolalla ja ripauksella pippuria.
  • Lisää pannulle kaali, porkkanat, liemikuutio ja vesi ja kypsennä vielä muutama minuutti.
  • Lisää mausteita tarvittaessa ja tarjoile hienonnetun korianterin kanssa