Kirkas broileri-herne-papukeitto
Maukas keitto, joka sisältää esimerkiksi kvinoaa ja broileria, sopii mainiosti viileisiin syysiltoihin. Keiton maku syntyy kasviksista ja yrteistä, ja koko komeus valmistuu 20 minuutissa.
Maukas keitto, joka sisältää esimerkiksi kvinoaa ja broileria, sopii mainiosti viileisiin syysiltoihin. Keiton maku syntyy kasviksista ja yrteistä, ja koko komeus valmistuu 20 minuutissa.
Keitä broilerifileitä vähäsuolaisessa vedessä 15 minuuttia, anna jäähtyä ja revi suikaleiksi. Huuhtele ja keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
Keitä papuja suolalla ja rapsiöljyllä maustetussa vedessä vähintään 5 minuuttia.
Kuumenna kanaliemi. Viipaloi selleri ja fenkoli, paloittele sokeriherneet ja leikkaa chili renkaiksi.
Lisää broileri ja kasvikset liemeen. Kuumenna nopeasti.
Jaa kvinoa kahdelle keittolautaselle, kaada keitto päälle ja koristele chilillä, korianterilla ja basilikalla.
Sivustossa ja sovelluksessa mm: