Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kirkas bro... Kirkas broileri-herne-papukeitto 20 minuuttia 391 kcal Maukas keitto, joka sisältää esimerkiksi kvinoaa ja broileria, sopii mainiosti viileisiin syysiltoihin. Keiton maku syntyy kasviksista ja yrteistä, ja koko komeus valmistuu 20 minuutissa. Teksti: Anne Larsen 22. elokuuta 2019 Kirkas broileri-herne-papukeitto Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 broilerin rintafilettä merisuolaa 25 g kvinoaa 6 vihreää papua rapsiöljyä 5 dl liha-tai kanalientä 1 sellerinvarsi ½ fenkolia 6 sokeriherneen palkoa ½ vihreää chiliä 1 dl tuoreita tai pakasteherneitä kourallinen korianteria kourallinen basilikaa Valmistus Keitä broilerifileitä vähäsuolaisessa vedessä 15 minuuttia, anna jäähtyä ja revi suikaleiksi. Huuhtele ja keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä papuja suolalla ja rapsiöljyllä maustetussa vedessä vähintään 5 minuuttia. Kuumenna kanaliemi. Viipaloi selleri ja fenkoli, paloittele sokeriherneet ja leikkaa chili renkaiksi. Lisää broileri ja kasvikset liemeen. Kuumenna nopeasti. Jaa kvinoa kahdelle keittolautaselle, kaada keitto päälle ja koristele chilillä, korianterilla ja basilikalla. KeittoBroileri