Kukkakaali-yrttikeitto

25 minuuttia
508 kcal

Samettinen kukkakaalikeitto valmistuu alle puolessa tunnissa.

Kukkakaalikeittoa

Kukkakaali-yrttikeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 400 g kukkakaalia
  • 4 tl rapsiöljyä
  • merisuolaa
  • 2 dl rasvatonta maitoa
  • pippuria myllystä
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • 6 rkl parmesaaniraastetta
  • 2 viipaletta täysjyväleipää, 100 g

Valmistus

  • Paloittele kukkakaali. Pane palat kattilaan ja lisää 2 rkl öljyä ja vähän suolaa. Kaada päälle kiehuvaa vettä niin että kaali peittyy. Anna kiehua 10 minuuttia ja kaada sitten keitinvesi talteen. Lämmitä maito.

  • Soseuta kukkakkaali, maito, kaalin keitinvettä ja 2 rkl öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Hienonna mausteyrtit, jätä pieni nippu koristeeksi.

  • Levitä parmesaaniraaste kahdeksi suorakaiteeksi leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200 asteessa noin 5 minuuttia kullanruskeiksi lastuiksi. Jäähdytä.

  • Tarjoa parmesaanilastun, leivän ja yrttisilpun kanssa.

VINKKI! Vastaraastettua parmesaania

Itse raastettu parmesaani maistuu paremmalta. Hyvällä raastimella raastaminen on helppoa.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background