Kukkakaali-yrttikeitto
Samettinen kukkakaalikeitto valmistuu alle puolessa tunnissa.
Samettinen kukkakaalikeitto valmistuu alle puolessa tunnissa.
Paloittele kukkakaali. Pane palat kattilaan ja lisää 2 rkl öljyä ja vähän suolaa. Kaada päälle kiehuvaa vettä niin että kaali peittyy. Anna kiehua 10 minuuttia ja kaada sitten keitinvesi talteen. Lämmitä maito.
Soseuta kukkakkaali, maito, kaalin keitinvettä ja 2 rkl öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Hienonna mausteyrtit, jätä pieni nippu koristeeksi.
Levitä parmesaaniraaste kahdeksi suorakaiteeksi leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200 asteessa noin 5 minuuttia kullanruskeiksi lastuiksi. Jäähdytä.
Tarjoa parmesaanilastun, leivän ja yrttisilpun kanssa.
VINKKI! Vastaraastettua parmesaania
Itse raastettu parmesaani maistuu paremmalta. Hyvällä raastimella raastaminen on helppoa.
Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!