Paloittele kukkakaali. Pane palat kattilaan ja lisää 2 rkl öljyä ja vähän suolaa. Kaada päälle kiehuvaa vettä niin että kaali peittyy. Anna kiehua 10 minuuttia ja kaada sitten keitinvesi talteen. Lämmitä maito.
Soseuta kukkakkaali, maito, kaalin keitinvettä ja 2 rkl öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Hienonna mausteyrtit, jätä pieni nippu koristeeksi.
Levitä parmesaaniraaste kahdeksi suorakaiteeksi leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200 asteessa noin 5 minuuttia kullanruskeiksi lastuiksi. Jäähdytä.
Tarjoa parmesaanilastun, leivän ja yrttisilpun kanssa.
VINKKI! Vastaraastettua parmesaania
Itse raastettu parmesaani maistuu paremmalta. Hyvällä raastimella raastaminen on helppoa.