Parsakaalikeittoa, kanaa ja parmesaania

35 minuuttia
598 kcal

Lämmittele terveellisellä parmesaanikeitolla ja lisää joukkoon broileria, parmesaania ja vesikrassia.

Kulhollinen keittoa ja lisukkeita

Parsakaalikeittoa, kanaa ja parmesaania

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafilettä
  • merisuolaa
  • 600 g parsakaalia
  • 4 tl kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • 1 l kasvislientä
  • 6 rkl parmesaaniraastetta
  • ½ kurkkua
  • pippuria myllystä
  • 1 ruukku tai rasia vesikrassia

Lisäksi

  • 3 viipaletta paahdettua ruisleipää

Valmistus

  • Keitä broilerinfileitä miedosti suolatussa vedessä 20 minuuttia. Nosta kattilasta ja anna jäähtyä.
  • Paloittele parsakaali isoiksi paloiksi kattilaan. Lisää ½ tl suolaa ja 2 tl rapsiöljyä. Kaada päälle kiehuva kasvisliemi ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
  • Levitä parmesaaniraaste leivin­paperin päälle uunipellille kahdeksi suorakaiteeksi. Paista 200 asteessa, kunnes juusto sulaa ja saa kullankeltaisen värin.
  • Suikaloi kurkku juustohöylällä.
  • Sekoita parsakaalit, kasvisliemi ja 2 tl öljyä tehosekoittimella sileäksi keitoksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tee annokset keitosta, viipaloidusta broilerista, kurkusta ja krassista. Koristele parmesaanilastuilla. Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää.

Oletko jo kokeillut parsakaali-pekoni-fetasalaattiamme? Superhyvää ja superterveellistä!


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background