Parsakaalikeittoa, kanaa ja parmesaania

35 minuuttia
598 kcal

Lämmittele terveellisellä parmesaanikeitolla ja lisää joukkoon broileria, parmesaania ja vesikrassia.

Kulhollinen keittoa ja lisukkeita

Parsakaalikeittoa, kanaa ja parmesaania

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafilettä
  • merisuolaa
  • 600 g parsakaalia
  • 4 tl kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • 1 l kasvislientä
  • 6 rkl parmesaaniraastetta
  • ½ kurkkua
  • pippuria myllystä
  • 1 ruukku tai rasia vesikrassia

Lisäksi

  • 3 viipaletta paahdettua ruisleipää

Valmistus

  • Keitä broilerinfileitä miedosti suolatussa vedessä 20 minuuttia. Nosta kattilasta ja anna jäähtyä.
  • Paloittele parsakaali isoiksi paloiksi kattilaan. Lisää ½ tl suolaa ja 2 tl rapsiöljyä. Kaada päälle kiehuva kasvisliemi ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
  • Levitä parmesaaniraaste leivin­paperin päälle uunipellille kahdeksi suorakaiteeksi. Paista 200 asteessa, kunnes juusto sulaa ja saa kullankeltaisen värin.
  • Suikaloi kurkku juustohöylällä.
  • Sekoita parsakaalit, kasvisliemi ja 2 tl öljyä tehosekoittimella sileäksi keitoksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tee annokset keitosta, viipaloidusta broilerista, kurkusta ja krassista. Koristele parmesaanilastuilla. Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää.

Oletko jo kokeillut parsakaali-pekoni-fetasalaattiamme? Superhyvää ja superterveellistä!


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background