Keitä broilerinfileitä miedosti suolatussa vedessä 20 minuuttia. Nosta kattilasta ja anna jäähtyä.
Paloittele parsakaali isoiksi paloiksi kattilaan. Lisää ½ tl suolaa ja 2 tl rapsiöljyä. Kaada päälle kiehuva kasvisliemi ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
Levitä parmesaaniraaste leivinpaperin päälle uunipellille kahdeksi suorakaiteeksi. Paista 200 asteessa, kunnes juusto sulaa ja saa kullankeltaisen värin.
Suikaloi kurkku juustohöylällä.
Sekoita parsakaalit, kasvisliemi ja 2 tl öljyä tehosekoittimella sileäksi keitoksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tee annokset keitosta, viipaloidusta broilerista, kurkusta ja krassista. Koristele parmesaanilastuilla. Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää.