Parsakaalikeittoa, kanaa ja parmesaania

35 minuuttia
598 kcal

Lämmittele terveellisellä parmesaanikeitolla ja lisää joukkoon broileria, parmesaania ja vesikrassia.

Kulhollinen keittoa ja lisukkeita

Parsakaalikeittoa, kanaa ja parmesaania

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafilettä
  • merisuolaa
  • 600 g parsakaalia
  • 4 tl kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • 1 l kasvislientä
  • 6 rkl parmesaaniraastetta
  • ½ kurkkua
  • pippuria myllystä
  • 1 ruukku tai rasia vesikrassia

Lisäksi

  • 3 viipaletta paahdettua ruisleipää

Valmistus

  • Keitä broilerinfileitä miedosti suolatussa vedessä 20 minuuttia. Nosta kattilasta ja anna jäähtyä.
  • Paloittele parsakaali isoiksi paloiksi kattilaan. Lisää ½ tl suolaa ja 2 tl rapsiöljyä. Kaada päälle kiehuva kasvisliemi ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
  • Levitä parmesaaniraaste leivin­paperin päälle uunipellille kahdeksi suorakaiteeksi. Paista 200 asteessa, kunnes juusto sulaa ja saa kullankeltaisen värin.
  • Suikaloi kurkku juustohöylällä.
  • Sekoita parsakaalit, kasvisliemi ja 2 tl öljyä tehosekoittimella sileäksi keitoksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tee annokset keitosta, viipaloidusta broilerista, kurkusta ja krassista. Koristele parmesaanilastuilla. Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää.

Oletko jo kokeillut parsakaali-pekoni-fetasalaattiamme? Superhyvää ja superterveellistä!