Parsakaali-pekoni-fetasalaatti

20 minuuttia
615 kcal

Parsakaali sisältää niin paljon C-vitamiinia, että jo noin 50 grammaa parsakaalia täyttää päivittäisen saantisuosituksen. Jos siis tarvitset sekä C-vitamiinia että helppoa ja nopeaa päivällisreseptiä, niin ratkaisu on tämä 20 minuutissa valmistuva herkullinen salaatti.

Lautasellinen parsakaali-pekoni-fetasalaattia

Parsakaali-pekoni-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 500 g parsakaalin kukintoja
  • merisuolaa
  • kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • 100 g kalkkunapekonia suikaleina
  • 2 dl neitsytoliiviöljyä tai kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • ¼ dl valkoviinietikkaa tai sitruunamehua pippuria myllystä
  • 1 iso punasipuli hienonnettuna
  • 4 rkl rusinoita
  • 50 g fetajuustoa

Lisäksi

  • 1 viipale paahdettua ruisleipää

Valmistus

  • Irrota parsakaalin kukinnot kulhoon. Lisää 1 tl suolaa ja 2 tl rapsiöljyä. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna kypsyä 5 minuuttia.

  • Kaada vesi pois, valuta ja jäähdytä.

  • Paista pekoni kullanruskeaksi, valuta liika rasva pois ja anna jäähtyä talouspaperin päällä.

  • Sekoita kastike oliiviöljystä, valkoviinietikasta, suolasta ja pippurista.

  • Tee annokset parsakaalista, pekonista, sipulista, rusinoista ja ohuista fetasiivuista. Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää

LUE MYÖS: Marinoitu punasipuli – helppoa ja herkullista


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background