Parsakaali-pekoni-fetasalaatti

20 minuuttia
615 kcal

Parsakaali sisältää niin paljon C-vitamiinia, että jo noin 50 grammaa parsakaalia täyttää päivittäisen saantisuosituksen. Jos siis tarvitset sekä C-vitamiinia että helppoa ja nopeaa päivällisreseptiä, niin ratkaisu on tämä 20 minuutissa valmistuva herkullinen salaatti.

Lautasellinen parsakaali-pekoni-fetasalaattia

Parsakaali-pekoni-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 500 g parsakaalin kukintoja
  • merisuolaa
  • kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • 100 g kalkkunapekonia suikaleina
  • 2 dl neitsytoliiviöljyä tai kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • ¼ dl valkoviinietikkaa tai sitruunamehua pippuria myllystä
  • 1 iso punasipuli hienonnettuna
  • 4 rkl rusinoita
  • 50 g fetajuustoa

Lisäksi

  • 1 viipale paahdettua ruisleipää

Valmistus

  • Irrota parsakaalin kukinnot kulhoon. Lisää 1 tl suolaa ja 2 tl rapsiöljyä. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna kypsyä 5 minuuttia.

  • Kaada vesi pois, valuta ja jäähdytä.

  • Paista pekoni kullanruskeaksi, valuta liika rasva pois ja anna jäähtyä talouspaperin päällä.

  • Sekoita kastike oliiviöljystä, valkoviinietikasta, suolasta ja pippurista.

  • Tee annokset parsakaalista, pekonista, sipulista, rusinoista ja ohuista fetasiivuista. Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää

LUE MYÖS: Marinoitu punasipuli – helppoa ja herkullista


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background