Marinoitua punasipulia lasipurkissa

Marinoitu punasipuli antaa makua niin burgereihin ja täytettyihin leipiin kuin salaatteihinkin.

© iStock

Marinoitu punasipuli – helppoa ja herkullista

Marinoitu punasipuli on superherkullista ja sopii moniin ruokiin burgereista pihveihin ja salaatteihin. Katso helppo ja herkullinen resepti!

torstai 12. huhtikuuta 2018 teksti Signe Leth

Marinoitu punasipuli

  • 2 punasipulia 
  • 1 dl omenasiiderietikkaa 
  • 1 dl vettä 
  • 1 rkl hunajaa 
  • ½ tl suolaa 

Valmistus

  • Suikaloi sipulit lasipurkkiin. 
  • Keitä muita aineksia kevyesti pari minuuttia. 
  • Kaada neste sipulien päälle ja sulje purkki. 
  • Anna tekeytyä 6–8 tuntia.

Voit maustaa punasipulin myös esimerkiksi teelusikallisella korianterinsiemeniä, fenkolinsiemenillä tai juustokuminansiemenillä tai tähtiäaniksella. 

Kauanko marinoitu punasipuli säilyy?

Marinoitu punasipuli säilyy jääkaapissa pari viikkoa. Jos haluat pelata varman päälle, kuumenna lasipurkkia pari minuuttia uunissa 90 asteessa ja erillistä metallikantta kiehuvassa vedessä. Täytä purkki aivan piripintaan niin, että sipulisuikaleet peittyvät kokonaan etikkaan.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee