Terveellisiä reseptejä Päivällinen Tulinen ka... Tulinen kanakeitto 30 minuuttia 502 kcal Tulinen kanakeitto maistuu herkulliselta ja lämmittää mukavasti. Ja mikä parasta, herkku valmistuu puolessa tunnissa! Teksti: Anne Larsen 5. helmikuuta 2019 Tulinen kanakeitto Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 1 sipuli 1 purjo 200 g juuriselleriä kasvis- tai kanalientä merisuolaa ½ ruukkua timjamia 2 broilerin rintafilettä (noin 150 g/kpl) ½ punaista chilipalkoa pala inkivääriä 2 sitruunaruohon vartta 1 rkl oliiviöljyä 2 porkkanaa 200 g suippokaalia 12 miniluumutomaattia tai kirsikkatomaattia mustapippuria 2 pientä kourallista pavunituja 1 kourallista korianteria Valmistus Paloittele sipuli, purjo ja selleri. Kaada päälle 7,5 dl kiehuvaa kasvis- tai kanalientä ja kuumenna. Lisää timjami ja broilerinfileet. Anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Nosta fileet liemestä ja kuutioi. Hienonna chili, inkivääri ja sitruunaruoho. Kuullota toisessa kattilassa oliiviöljyssä. Siivilöi keitinliemi joukkoon. Viipaloi porkkanat ja suikaloi kaali. Lisää ne, broilerikuutiot ja kokonaiset tomaatit kattilaan ja anna kiehua hiljalleen 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele annokset iduilla ja korianterilla. VINKKI! Tarjoa värikäs keitto kirkkaista lasitölkeistä. ChiliPorkkanaInkivääriBroileriSuippokaaliKeittoTomaatti