Tomaattinen tonnikalaspagetti

20 minuuttia
552 kcal

Ateria valmistuu keittiöstä löytyvistä perusaineksista jo 30 minuutissa. Täysjyväspagetti pitää nälän loitolla pitkään, ja yhdessä tonnikalan ja tomaatin kanssa siitä syntyy maukas ja helppo päivällinen.

Spagettia ja tonnikalaa

Tomaattinen tonnikala-spagetti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 70 g täysjyväspagettia, kuivapaino
  • 14 kirsikkatomaattia
  • kourallinen lehti­persiljaa
  • 1 punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • oliiviöljyä
  • 2 tölkkiä tonnikalaa
  • 1 sitruunan mehu

Valmistus

  • Keitä spagetti niin, että siihen jää vähän puruvaraa.

  • Puolita tomaatit ja hienonna persilja.

  • Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota oliiviöljyssä.

  • Kaada öljy pois tonnikalasta ja hienonna kala haarukalla.

  • Sekoita spagetti, tomaatit, persilja, sipulit ja tonnikala. Mausta sitruunamehulla.