Terveellisiä reseptejä Päivällinen Tonnikala-... Tonnikala-kapris-oliivipasta 25 minuuttia 527 kcal Maukas pasta-ateria valmistuu alle puolessa tunnissa ja vie takuulla kielen mennessään. Teksti: Anne Larsen 15. maaliskuuta 2017 Tonnikala-kapris-oliivipasta Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 4 tl neitsytoliiviöljyä ½ tl chilihiutaleita 200 g 200 g vihreää paprikaa kuutioina 1 tlk tomaattimurskaa 120 g täysjyvä-pennepastaa 200 g tonnikalaa valutettuna 50 g mustia oliiveja 2 rkl kapriksia merisuolaa mustapippuria myllystä 2 rkl rapsiöljyä lehtipersiljaa Tonnikala-kapris-oliivipastan valmistus Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota oliiviöljyssä. Lisää chili ja paprikakuutiot. Lisää ½ dl vettä ja tomaattimurska ja anna keiton kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Keitä pasta. Lisää tonnikala, oliivit ja kaprikset kastikkeeseen ja mausta suolalla ja pippurilla. Muista maustaessasi, että kapriksissa on myös suolaa! Sekoita pasta ja rapsiöljy kastikkeeseen. Annostele ja koristele annokset lehtipersiljalla*. *Käytä myös persiljanvarretLehtipersiljan varret sopivat keittojen tai perunoiden keitinveden maustamiseen. LUE MYÖS: Tonnikalatahna – helppo ja herkullinen resepti ilman liivatetta ja voita