Tonnikala-kapris-oliivipasta

25 minuuttia
527 kcal

Maukas pasta-ateria valmistuu alle puolessa tunnissa ja vie takuulla kielen mennessään.

Tonnikala-kapris-oliivipasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 tl neitsytoliiviöljyä
  • ½ tl chilihiutaleita
  • 200 g 200 g vihreää paprikaa ­kuutioina
  • 1 rasia tomaattimurskaa
  • 120 g täysjyvä-pennepastaa
  • 200 g tonnikalaa valutettuna
  • 50 g mustia oliiveja
  • 2 rkl kapriksia
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl rapsiöljyä
  • lehtipersiljaa

Tonnikala-kapris-oliivipastan valmistus

  • Hienonna sipuli ja valkosipulin­kynnet ja kuullota oliiviöljyssä.

  • Lisää chili ja paprikakuutiot.

  • Lisää ½ dl vettä ja tomaatti­murska ja anna keiton kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

  • Keitä pasta.

  • Lisää tonnikala, oliivit ja ­kaprikset kastikkeeseen ja mausta suolalla ja pippurilla.

  • Muista maustaessasi, että kapriksissa on myös suolaa!

  • Sekoita pasta ja rapsiöljy ­kastikkeeseen.

  • Annostele ja ­koristele annokset lehtipersiljalla*.

*Käytä myös persiljanvarret

Lehtipersiljan varret sopivat keittojen tai perunoiden keitinveden maustamiseen.