Tonnikala-kapris-oliivipasta

25 minuuttia
527 kcal

Maukas pasta-ateria valmistuu alle puolessa tunnissa ja vie takuulla kielen mennessään.

Tonnikala-kapris-oliivipasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 tl neitsytoliiviöljyä
  • ½ tl chilihiutaleita
  • 200 g 200 g vihreää paprikaa ­kuutioina
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 120 g täysjyvä-pennepastaa
  • 200 g tonnikalaa valutettuna
  • 50 g mustia oliiveja
  • 2 rkl kapriksia
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl rapsiöljyä
  • lehtipersiljaa

Tonnikala-kapris-oliivipastan valmistus

  • Hienonna sipuli ja valkosipulin­kynnet ja kuullota oliiviöljyssä.

  • Lisää chili ja paprikakuutiot.

  • Lisää ½ dl vettä ja tomaatti­murska ja anna keiton kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

  • Keitä pasta.

  • Lisää tonnikala, oliivit ja ­kaprikset kastikkeeseen ja mausta suolalla ja pippurilla.

  • Muista maustaessasi, että kapriksissa on myös suolaa!

  • Sekoita pasta ja rapsiöljy ­kastikkeeseen.

  • Annostele ja ­koristele annokset lehtipersiljalla*.

*Käytä myös persiljanvarret

Lehtipersiljan varret sopivat keittojen tai perunoiden keitinveden maustamiseen.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background