Tonnikala-kapris-oliivipasta
Maukas pasta-ateria valmistuu alle puolessa tunnissa ja vie takuulla kielen mennessään.
Maukas pasta-ateria valmistuu alle puolessa tunnissa ja vie takuulla kielen mennessään.
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota oliiviöljyssä.
Lisää chili ja paprikakuutiot.
Lisää ½ dl vettä ja tomaattimurska ja anna keiton kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
Keitä pasta.
Lisää tonnikala, oliivit ja kaprikset kastikkeeseen ja mausta suolalla ja pippurilla.
Muista maustaessasi, että kapriksissa on myös suolaa!
Sekoita pasta ja rapsiöljy kastikkeeseen.
Annostele ja koristele annokset lehtipersiljalla*.
*Käytä myös persiljanvarret
Lehtipersiljan varret sopivat keittojen tai perunoiden keitinveden maustamiseen.
Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!