Kukkakaalipizza
KukkakaalipizzaKukkakaalia voi syödä huoletta.

Lohta ja kapriksia kukkakaalipohjalla

Vähähiilihydraattisen pizzan voi koota kukkakaalipohjalle.

maanantai 26. elokuuta 2013 teksti M. Kristensen (opskrift)

Kukkakaalipizza

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 35 minuuttia

Aika yhteensä: 50 minuuttia

AINEKSET

1 kukkakaali

3 munaa

2 valkosipulinkynttä

½ tl merisuolaa

½ tl mustapippuria myllystä

1 rkl psylliumsiemenenkuorijauhetta (voi jättää poiskin, löytyy marketeista joko gluteenittomista jauhoista tai maustehyllyn tienoilta)

Täyte

1 rasia Philadelphia-juustoa

1 rkl silputtua tuoretta tilliä

1 rkl sitruunamehua

200 g savulohta

1 rkl kapriksia

1 pieni punasipuli ohuina renkaina

2 tuoretta taatelia (poista kivet)

Valmistus

  • Silppua kukkakaali tehosekoittimessa. Lisää muut ainekset.
  • Muotoile massasta 8 pientä pizzapohjaa uunipellille. Paista 175-asteisessa uunissa 30 - 35 minuuttia.
  • Levitä pohjille tuorejuusto ja viipaloidut täytteet.

LUE MYÖS: 4 herkullista kukkakaalipizzan reseptiä

Kukkakaalipizza, ravintosisältö/annos

Energiaa: 274 kcal

Proteiinia: 21,5 g

Rasvaa: 15 g

Hiilihydraattia: 14 g

Kuitua: 4,25 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee