Kukkakaali-parsakaali-pekonisalaatti

20 minuuttia
463 kcal

Kuka väitti, että salaatti on tylsää ja liian kevyttä ruokaa? Kokeile kermaista kukkakaali-parsakaalisalaattia, niin et takuulla ole hetken päästä taas nälkäinen. Valmistus vie vain 20 minuuttia.

Kukkakaali-parsakaalisalaatti

Kukkakaali-parsakaali-pekonisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 50 g pekonia, viipaleina
  • 1 punasipuli
  • 6 rkl skyriä tai rahkaa
  • 4 tl sitruunamehua
  • 2 puristettua valkosipulinkynttä
  • persiljasilppua
  • 200 g kukkakaalin kukintoja
  • 200 g parsakaalin kukintoja
  • 6 rkl kurpitsan- tai ­auringonkukansiemeniä
  • 2 rkl rusinoita
  • merisuolaa
  • pippuria myllystä

Valmistus

  • Levitä pekoniviipaleet kylmälle pannulle. Paista, kunnes rasva sulaa ja viipaleet ovat kauniin ruskeita. Valuta talouspaperin päällä ja silppua.

  • Hienonna punasipuli.

  • Sekoita kastike skyristä, sitruunamehusta, valkosipulista ja persiljasta. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita kaalien joukkoon.

  • Paahda siemenet pannulla. Ripottele salaatin päälle pekonia, sipulia, siemeniä ja rusinoita.

VINKKI! Kypsennä kaali kevyesti.

Kaada kaalin kukintojen päälle kiehuvaa vettä. Huuhtele 2 minuutin kuluttua kylmällä vedellä ja valuta.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background