Kukkakaali-parsakaali-pekonisalaatti
Kuka väitti, että salaatti on tylsää ja liian kevyttä ruokaa? Kokeile kermaista kukkakaali-parsakaalisalaattia, niin et takuulla ole hetken päästä taas nälkäinen. Valmistus vie vain 20 minuuttia.
Kuka väitti, että salaatti on tylsää ja liian kevyttä ruokaa? Kokeile kermaista kukkakaali-parsakaalisalaattia, niin et takuulla ole hetken päästä taas nälkäinen. Valmistus vie vain 20 minuuttia.
Levitä pekoniviipaleet kylmälle pannulle. Paista, kunnes rasva sulaa ja viipaleet ovat kauniin ruskeita. Valuta talouspaperin päällä ja silppua.
Hienonna punasipuli.
Sekoita kastike skyristä, sitruunamehusta, valkosipulista ja persiljasta. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita kaalien joukkoon.
Paahda siemenet pannulla. Ripottele salaatin päälle pekonia, sipulia, siemeniä ja rusinoita.
VINKKI! Kypsennä kaali kevyesti.
Kaada kaalin kukintojen päälle kiehuvaa vettä. Huuhtele 2 minuutin kuluttua kylmällä vedellä ja valuta.
Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!