Meksikon kulho

45 minuuttia
467 kcal

Jos olet meksikolaisen ruoan ystävä, ihastut takuulla tähän Meksikon kulhoon, jonka mausteinen broileri, tomaattisalsa ja guacamole vievät makumatkalle Etelä-Amerikan aurinkoon.

Meksikon kulho

Meksikon kulho: mausteista broileria, tomaattisalsaa ja guacamolea

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 chilipalko
  • ½ paprikaa
  • 8 kirsikkatomaattia
  • 100 g salaattisekoitusta
  • 75 g sälykemaissia
  • 75 g säilöttyjä ruskeita papuja
  • 25 g nachoja
  • 1 kourallinen korianteria
  • 1 limetti koristeeksi

Mausteinen broileri

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl limettimehua
  • ½ tl paprikaa
  • ½ tl chiliä
  • ½ tl kuminaa
  • tl merisuolaa pippuria
  • 150 g broilerin rintafilettä

Tomaattisalsa

  • 2 tomaattia
  • ½ paprikaa
  • ½ punasipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl hienonnettua korianteria
  • ½ limetin mehu
  • merisuolaa
  • pippuria

Guacamole

  • ½ avokadoa
  • ½ limetin mehu
  • merisuolaa
  • pippuria

Meksikon kulhon valmistus

  • Sekoita marinadin ainekset. Kaada broilerin päälle. Pane jääkaappiin 30 minuutiksi.
  • Kuutioi ainekset ja sekoita.
  • Murskaa avokado, lisää limettimehu, suolaa ja pippuria.
  • Leikkaa chili ja paprika renkaiksi. Puolita tomaatit.
  • Paista ja viipaloi broileri.
  • Jaa salaatti kulhoihin. Lisää broileri, salsa, quacamole, chili, paprika, tomaatti, maissi, pavut, nachot ja korianteri. Koristele kulhot limettilohkoilla.