Terveellisiä reseptejä Päivällinen Meksikon k... Meksikon kulho 30 minuuttia 467 kcal Jos olet meksikolaisen ruoan ystävä, ihastut takuulla tähän Meksikon kulhoon, jonka mausteinen broileri, tomaattisalsa ja guacamole vievät makumatkalle Etelä-Amerikan aurinkoon. Teksti: Signe Moesby Leth 22. tammikuuta 2019 Meksikon kulho: mausteista broileria, tomaattisalsaa ja guacamolea Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 1 chilipalko ½ paprikaa 8 kirsikkatomaattia 100 g salaattisekoitusta 75 g sälykemaissia 75 g säilöttyjä ruskeita papuja 25 g nachoja 1 kourallista korianteria 1 limetti koristeeksi Mausteinen broileri 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl limettimehua ½ tl paprikaa ½ tl chiliä ½ tl kuminaa tl merisuolaa pippuria 150 g broilerin rintafilettä Tomaattisalsa 2 tomaattia ½ paprikaa ½ punasipulia 1 valkosipulinkynsi 2 rkl hienonnettua korianteria ½ limetin mehu merisuolaa pippuria Guacamole ½ avokadoa ½ limetin mehu merisuolaa pippuria Meksikon kulhon valmistus Sekoita marinadin ainekset. Kaada broilerin päälle. Pane jääkaappiin 30 minuutiksi. Kuutioi ainekset ja sekoita. Murskaa avokado, lisää limettimehu, suolaa ja pippuria. Leikkaa chili ja paprika renkaiksi. Puolita tomaatit. Paista ja viipaloi broileri. Jaa salaatti kulhoihin. Lisää broileri, salsa, quacamole, chili, paprika, tomaatti, maissi, pavut, nachot ja korianteri. Koristele kulhot limettilohkoilla. AvokadoPavutBroileriTomaatti