Broileria ja bataattisosetta

25 minuuttia
438 kcal

Haluatko lisätä proteiinin saantiasi makuelämyksistä tinkimättä? Kokeile tätä superhyvää ja superterveellistä ateriaa, joka valmistuu käden käänteessä!

Broileria, bataattisosetta ja parsakaalia lautasella

Broileria ja bataattisosetta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 2 broilerin rintafilee*
  • 300 g bataattikuutioita
  • sitruunamehua
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • timjamia
  • 200 g parsakaalia

Valmistus

*Perusohje: broilerin rintafileen kypsennys- Hiero rintafilee ekstra-neitsytoliiviöljyllä.

  • Paista filee ja mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

  • Grillissä: Grillaa n. 10 minuuttia molemmilta puolilta.

  • Pannulla: Paista pannulla n. 10 minuuttia (kunnes lihaneste on kirkasta) molemmilta puolilta, ensin 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta kovalla lämmöllä, sitten loppu aika keskilämmöllä.

Broilerinfileen ja bataattisoseen valmistus

  • Grillaa tai paista 1 rintafilee.

  • Kypsennä 150 g bataattikuutioita lihaliemessä.

  • Valuta ja soseuta kuutiot, lisää sitruunamehua, 1 rkl rypsiöljyä ja tilkka keitinlientä.

  • Tarjoile timjamin ja höyrytetyn parsakaalin kera.

Näin proteiini tukee painonhallintaa.