Terveellisiä reseptejä Päivällinen Mausteinen... Mausteinen broileri-linssi-kurpitsakeitto 30 minuuttia 255 kcal Lämmittävä, täyteläinen keitto, joka houkuttelee jo lämpimällä värilläänkin. Teksti: Anne Larsen 18. lokakuuta 2019 OSAATKO KÄYTTÄÄ LINSSEJÄ? Linssit tekevät keitoista, salaateista ja padoista ruokaisia ja täyteläisiä. Keitä iso satsi kerralla ja pane pakkaseen käyttövalmiiksi kerta-annoksiksi. Mausteinen broileri-linssi-kurpitsakeitto Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle 1 broilerin rintafile merisuolaa 1 salottisipuli 1 valkosipulinkynsi 2 tl oliiviöljyä 300 g hokkaido- tai myskikurpitsaa (paino kuorittuna) ½ tl chilihiutaleita 6 dl kasvislientä 1 appelsiinin kuori ja mehu 4 rkl punaisia linssejä vähän korianteria Lisäksi 2 viipaletta täysjyväruisleipää Valmistus Keitä broilerin rintafilettä miedosti suolatussa vedessä 10 minuuttia. Paloittele. Hienonna sipulit ja kuullota kattilan pohjalla oliiviöljyssä. Kuutioi kurpitsa ja lisää kattilaan chilin kanssa. Sekoita hyvin. Lisää minuutin päästä kasvisliemi. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Lisää appelsiinin kuori ja mehu ja soseuta keitto. Lisää linssit ja keitä ne kypsiksi. Lisää kanapalat. Kuumenna. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele annokset korianterilla ja paahda lisäksi ruisleipää. KurpitsaBroileriLinssitKeitto