Parmankinkkuun käärityt tuorejuustolla täytetyt broilerinrinnat ja pastasalaatti

30 minuuttia
630 kcal

Mehukkaat kananrintafileet tarjoillaan kasviksia ja kuitua sisältävän pastasalaatin kanssa.

Parmankinkkuun käärityt tuorejuustolla täytetyt broilerinrinnat ja pastasalaatti – taytetyt-broilerinrinnat-ja-pastasalaatti

TÄYTETYT BROILERINRINTAFILEET – Tämä herkullinen broileriruoka ei kaipaa kastiketta.

© wichmann+bendtsen

Parmankinkkuun käärityt tuorejuustolla täytetyt broilerinrinnat ja pastasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerinrintaa
  • 4 siivua parmankinkkua
  • 3 rkl maustettua tuorejuustoa
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Pastasalaatti:

  • 3 dl keitettyä täysjyväpastaa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 200 g violettia suippokaalia
  • 1 rkl ruohosipulia
  • 80 g salaattia
  • 100 g herneitä
  • 1 tl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Leikkaa fileisiin tasku ja täytä ne tuorejuustolla.
  • Kääri rintafileiden ympärille kaksi parmankinkkusiivua ja pane ne uunivuokaan. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Paista 25 minuuttia uunissa 180 asteessa.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä kylmällä vedellä.
  • Puolita tomaatit ja hienonna suippokaali ja ruohosipuli.
  • Revi salaatti ja sekoita kaikki pastasalaatin ainekset keskenään.
  • Tarjoile pastasalaatti broilerin lisukkeena.

VINKKI

  • Voit myös leikata broilerinrintafileisiin viiltoja hasselbackan perunoiden tapaan ja täyttää viillot tuorejuustolla.
  • Käytä sesongin vihanneksia pastasalaattiin, kesällä esimerkiksi tuoretta babypinaattia ja talvella uunijuureksia.