Avokado-tomaattipasta

15 minuuttia
495 kcal

Nosta perinteinen pestopasta uudelle tasolle valmistamalla pesto avokadosta. Tarjoa herkku uunitomaattien kera. Pasta-aterian valmistus vie vain vartin.

Pestopastaa

Jos aika on kortilla, käytä valmispestoa ja sen kaverina tuoreita tomaatteja paistettujen sijaan.

© wichmann+bendtsen

Avokado-tomaattipasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g täysjyväpastaa
  • merisuolaa
  • 10 pientä tomaattia
  • 20 g maapähkinöitä tai kurpitsansiemeniä/kuorittuja manteleita
  • 1 avokado
  • 20 g pecorinojuustoa tai parmesaania
  • 1 pieni nippu basilikaa
  • ½ sitruunan mehu
  • mustapippuria

Valmistus

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kovankypsäksi miedosti suolatussa vedessä.

  • Puolita tomaatit ja kypsennä niitä 200 asteessa 10 minuuttia.

  • Paahda pähkinät pannulla ja jauha pähkinät, avokado, raastettu pecorino ja basilika karkeaksi pestoksi. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Jätä basilikaa koristeluun.

  • Kääntele pesto kuuman pastan joukkoon, jaa pasta lautasille, lisää lämpimät tomaatit, koristele ­annokset basilikalla ja pyöräytä ­päälle mustapippuria myllystä.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background