Jaa pinaatinlehdet ja parsakaali kahdelle leivinpaperinpalalle. Pirskota öljyllä.
Poista kalapaloista nahka ja pane kalat kasvisten päälle. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää sitruunaviipaleet.
Nosta paperin reunat ylös ja sido nyytit puuvillalangalla tai kietaise kukin annos napakkaan pakettiin sauma ylöspäin.
Kypsennä nyyttejä 170 asteessa 20 minuuttia.
Kaada kuskusin päälle kiehuvaa vettä, anna seistä 2 minuuttia ja kaada ylimääräinen vesi pois.
Silppua kaali, viipaloi omena ja kevätsipuli ja hienonna minttu. Sekoita salaatti ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ja lisää kastike salaattiin.
Nosta annokset papereineen tarjolle.
VINKKI! Perunat ja salaatti sopivat gluteenittomaksi vaihtoehdoksi kuskusille.