Tuorepinaattikeittoa ja broileria

30 minuuttia
262 kcal

Pinaattikeitto syntyy nopeasti vain muutamasta ainesosasta, joten se on täydellinen kiireisen päivän ruoka. Tarjoa keiton lisänä broileria, jos kaipaat aterialle lisäproteiinia. Aterian valmistus vie vain puolisen tuntia.

Grøn spinatsuppe _FI

Tuorepinaattikeittoa ja broileria

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g broilerin rintafilettä
  • 300 g pinaattia
  • 8 dl kana- tai kasvislientä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 tl rapsiöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Lisäksi:

  • 2 viipaletta täysjyväruisleipää

Valmistus

  • Keitä broileri kypsäksi miedossa suola­vedessä 20–25 minuuttia ja suikaloi.

  • Kuumenna pinaattia kattilassa miedolla lämmöllä kunnes se painuu kokoon. Valuta vesi pois ja hienonna lehdet. Lisää kanaliemi, oliivi- ja rapsiöljy.

  • Mausta keitto suolalla ja pippurilla, jaa lautasille ja lisää broileri.

  • Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää.