Kuva: Miklos Szabo

Inkiväärillä maustettu tomaattinen parsakaalikeitto ja ruohosipulia

Nappaa iltapäivän välipalaksi herkullinen ja tulehdusta hillitsevä nopea keitto.

keskiviikko 15. elokuuta 2018 teksti Anne Larsen

Inkiväärillä maustettu tomaattinen parsakaalikeitto ja ruohosipulia

1 annos


150 g parsakaalia 
merisuolaa 
2 dl vettä tai kanalientä 
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä 
3 luumu- tai kirsikkatomaattia 
1 tl raastettua inkivääriä

rouhittua mustapippuria 

3 rkl ohra-, ruis- tai spelttihelmiä

1 kourallinen hienonnettua ruohosipulia

  • Pilko parsakaali pieniksi paloiksi ja keitä kypsäksi 10 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä tai kanaliemessä. 
  • Soseuta parsakaali, 2 dl keitinlientä, rypsiöljy, tomaatit ja inkivääri. Kiehauta ja mausta inkiväärillä, suolalla ja pippurilla. Tarjoile ohrahelmien ja ruohosipulin kera.
Ravintosisältö
Energiaa 232 kcal - Proteiinia 11,8 g - Rasvaa 6,5 g - Hiilihydraattia 37 g - Kuitua 10,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee