Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Inkivääril... Inkiväärillä maustettu tomaattinen parsakaalikeitto ja ruohosipulia 20 minuuttia 232 kcal Nappaa iltapäivän välipalaksi herkullinen ja tulehdusta hillitsevä nopea keitto. Teksti: Anne Larsen 15. elokuuta 2018 Kuva: Miklos Szabo Inkiväärillä maustettu tomaattinen parsakaalikeitto ja ruohosipulia Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 300 g parsakaalia merisuolaa 4 dl vettä tai kanalientä 2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä 6 luumu- tai kirsikkatomaattia 2 tl raastettua inkivääriä rouhittua mustapippuria 6 rkl ohra-, ruis- tai spelttihelmiä 2 kourallinen hienonnettua ruohosipulia Näin valmistat inkiväärillä maustettua tomaattista parsakaalikeittoa Pilko parsakaali pieniksi paloiksi ja keitä kypsäksi 10 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä tai kanaliemessä. Soseuta parsakaali, 2 dl keitinlientä, rypsiöljy, tomaatit ja inkivääri. Kiehauta ja mausta inkiväärillä, suolalla ja pippurilla. Tarjoile ohrahelmien ja ruohosipulin kera. KeittoParsakaaliInkivääriTomaatti