Kuva: Miklos Szabo

Inkiväärillä maustettu tomaattinen parsakaalikeitto ja ruohosipulia

Nappaa iltapäivän välipalaksi herkullinen ja tulehdusta hillitsevä nopea keitto.

keskiviikko 15. elokuuta 2018 teksti A. Larsen

Inkiväärillä maustettu tomaattinen parsakaalikeitto ja ruohosipulia

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 15 minuuttia

Aika yhteensä: 20 minuuttia

AINEKSET

150 g parsakaalia

merisuolaa

2 dl vettä tai kanalientä

1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä

3 luumu- tai kirsikkatomaattia

1 tl raastettua inkivääriä

rouhittua mustapippuria

3 rkl ohra-, ruis- tai spelttihelmiä

1 kourallinen hienonnettua ruohosipulia

Näin valmistat inkiväärillä maustettua tomaattista parsakaalikeittoa

  • Pilko parsakaali pieniksi paloiksi ja keitä kypsäksi 10 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä tai kanaliemessä.
  • Soseuta parsakaali, 2 dl keitinlientä, rypsiöljy, tomaatit ja inkivääri. Kiehauta ja mausta inkiväärillä, suolalla ja pippurilla. Tarjoile ohrahelmien ja ruohosipulin kera.

Ravintosisältö

Energiaa: 232 kcal

Proteiinia: 11,8 g

Rasvaa: 6,5 g

Hiilihydraattia: 37 g

Kuitua: 10,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee