Inkiväärillä maustettu tomaattinen parsakaalikeitto ja ruohosipulia

20 minuuttia
232 kcal

Nappaa iltapäivän välipalaksi herkullinen ja tulehdusta hillitsevä nopea keitto.

Kuva: Miklos Szabo

Inkiväärillä maustettu tomaattinen parsakaalikeitto ja ruohosipulia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 300 g parsakaalia
  • merisuolaa
  • 4 dl vettä tai kanalientä
  • 2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 6 luumu- tai kirsikkatomaattia
  • 2 tl raastettua inkivääriä
  • rouhittua mustapippuria
  • 6 rkl ohra-, ruis- tai spelttihelmiä
  • 2 kourallinen hienonnettua ruohosipulia

Näin valmistat inkiväärillä maustettua tomaattista parsakaalikeittoa

  • Pilko parsakaali pieniksi paloiksi ja keitä kypsäksi 10 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä tai kanaliemessä.

  • Soseuta parsakaali, 2 dl keitinlientä, rypsiöljy, tomaatit ja inkivääri. Kiehauta ja mausta inkiväärillä, suolalla ja pippurilla. Tarjoile ohrahelmien ja ruohosipulin kera.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background