Broileri-papu-burritot

20 minuuttia
587 kcal

Enemmän makua, vähemmän aikaa lieden äärellä - herkulliset broileriburritot valmistuvat vain 20 minuutissa!

Tortillalettu ja täytteitä lautasella

MAKUJEN ILOTULITUSTA - kokeile KUNTO PLUSSAN broileriburritoa!

© Skovdal Nordic
Tortillalettu ja täytteitä lautasella

Broileri-papu-burritot

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 250 g broileria
  • 1 tölkki kidneypapuja tai mustapapuja
  • 2 kurkku
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 chilipalko
  • 1 avokado
  • 1 limetin mehu
  • 2 täysjyvätortillaa

Lisäksi

  • 1 kourallinen korianteria tai minttua
  • 150 g 2 % kreikkalaista jukurttia

Valmistus

  • Paista broileri kypsäksi ja suikaloi.
  • Kaada pavuista neste pois ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Suikaloi kurkku ja puolita tomaattit.
  • Halkaise chilipalko, poista siemenet ja hienonna.
  • Lohko avokado.
  • Lämmitä tortillaletut ja jaa niille liha, pavut, tomaatit, chili, kurkku ja avokado.
  • Silppua annoksiin yrttejä ja notkista jukurtti kastikkeeksi sekoittamalla sitä lusikalla.

VINKKI! Burritot valmistuvat ennätysnopeasti kypsästä broilerista. Lämmitä liha pienessä kanaliemitilkassa, ettei se kuivu. Myös kypsä naudan- tai porsaanpaisti tai pihvit sopivat burritoihin.