Miekkakalaa ja hapanimelää paprikahöystöä
Miekkakalan voi valmistaa kesällä myös grillissä. Tämä herkullinen ja terveellinen päivällinen valmistuu vain 25 minuutissa.
Miekkakalan voi valmistaa kesällä myös grillissä. Tämä herkullinen ja terveellinen päivällinen valmistuu vain 25 minuutissa.
Viipaloi sipuli ja suikaloi paprikat. Kuullota oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää etikka ja hunaja ja kiehauta. Mausta Tabascolla sen verran tuliseksi, että hapan ja makea maku ovat tasapainossa.
Halkaise avokado, poista kivi ja purista puolikkaille hiukan limemehua, joka estää niitä ruskistumasta.
Kuivaa kala talouspaperilla, paista pannulla tai grillissä ja mausta suolalla ja limemehulla. Poista avokadosta kuori ja leikkaa lohkoiksi lautasille. Annostele höystö ja nosta viereen kalapalat. Koristele persiljasilpulla.
VINKKI! Tee kerralla isompi annos paprikahöystöä ja käytä loppu esimerkiksi munakkaaseen.