KUNTO PLUS Ruokavalio – reseptit

Noudatatko KUNTO PLUS Ruokavaliota? Haluatko hyviä reseptejä? Täältä tulee! Laadimme 35 helppoa, herkullista ja vähäkalorista reseptiä päivällispöytään tai lounaaksi! Hyvää ruokahalua!

KUNTO PLUS Ruokavalio, texmex-kulho

KEVYET RESEPTIT | Vaikka pihistelet kaloreissa, ruokien ei tarvitse olla tylsiä tai mauttomia! Kokeile KUNTO PLUS Ruokavalion omia reseptejä.

© wichmann+bendtsen

Kun noudatat KUNTO PLUS Ruokavaliota voit koota ateriat ruokavalion listoilta itse TAI voit käyttää näitä 35 huippuhyvää reseptiä. Eikä mikään todellakaan estä käyttämästä näitä reseptejä vaikket noudattaisikaan ruokavaliotamme, sillä reseptit ovat niin hyviä ja vielä terveellisiäkin. Nam!

1 Lounasreseptit


14 vähäkalorista lounasreseptiä, jotka sopivat tismalleen KUNTO PLUS Ruokavalioon. Reseptit ovat helppoja – valmistus kestää enintään 30 min – herkullisia ja terveellisiä, ja ne sisältävät vain 450 kcal.

2 Päivällisreseptit


Nämä päivällisreseptit sopiva täsmälleen KUNTO PLUS Ruokavalioon. Reseptit ovat helppoja – valmistus kestää enintään 30 min – herkullisia ja terveellisiä, ja ne sisältävät vain 650 kcal.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background