Kevyempi nizzansalaatti

20 minuuttia
372 kcal

Kokeile terveellisempää versiota nizzansalaatista.

Kevyempi nizzansalaatti

KEVYT, KLASSINEN NIZZANSALAATTI voit käyttää salaattiin myös broileria, ja oliivit voi korvata avokadolla.

© wichmann+bendtsen

Kevyempi nizzansalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 3 munaa
  • 2 tlk tonnikalaa vedessä
  • 60 g sydänsalaattia
  • ½ punasipulia
  • 300 g tomaattia
  • 1 vihreä paprika
  • 1 kourallista oliiveja
  • 1 kourallista kapriksia
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa

Valmistus

  • Keitä munia 9 minuuttia ja jäädytä ne juoksevalla, kylmällä vedellä, jotta kuori irtoaa helposti.
  • Revi salaatti viipaloi punasipuli. Lohko tomaatti ja suikaloi paprika.
  • Jaa kasvikset kahdelle lautaselle ja lisää kaprikset ja oliivit.
  • Lisää valutettu tonnikala ja kananmunalohkot. Pirskota päälle öljyä ja etikkaa ja mausta suolalla ja pippurilla.

VINKKI! Yritä kuivata salaatti huolellisesti, ettei öljy valu pois salaatista kulhon pohjalle.