Paprikakastikkeella kuorrutettu porsaanfile

25 minuuttia
622 kcal

Suussasulavaa possua, joka maistuu koko perheelle.

Paprikakastikkeella kuorrutettu porsaanfile

PORSAANFILETTÄ ja tuorejuusto-paprikakastiketta

© wichmann+bendtsen

Paprikakastikkeella kuorrutettu porsaanfile

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 dl täysjyväriisiä
  • 1 purjo
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 2 x 100 g porsaan ulkofilettä tai kyljystä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • 2 dl maitoa
  • 4 rkl yrttituorejuustoa

Salaatti

  • 2 kourallista herneenversoja
  • 200 g (suippo)kaalia
  • 100 g sokeriherneitä
  • 1 tl oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Viipaloi sipuli ja suikaloi paprika.
  • Ruskista lihat öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla ja pane uunivuokaan.
  • Kuullota purjo, sipuli ja paprika pannulla.
  • Sekoita juusto kasvisten joukkoon pannulle, lisää maito ja kuumenna. Kaada kastike vuokaan lihojen päälle. Kypsennä 180 asteessa 15 minuuttia.
  • Suikaloi kaali ja puolita sokeriherneet, lisää versot, pirskota päälle öljy ja mausta salaatti suolalla ja pippurilla.

VINKKI! Voit käyttää herneenversojen sijasta mitä tahansa tuoretta vihreää, vaikka babypinaatteja tai rucolaa. Possun voi vaihtaa broileriin, quorniin tai karkeaan tofuun.

VINKKI! Voit lisätä kastikkeeseen myös herkkusieniä, suppilovahveroita tai kantarelleja.