Terveellisiä reseptejä Päivällinen Naudanliha... Naudanliha-kasvis-nuudelivokki 30 minuuttia 638 kcal Hyvää nopeasti? Vokki on varma valinta. Siinä yhdistyvät mausteisuus, hapan, suolainen ja makea, ja se sisältää paljon kasviksia ja vähän kaloreita. Kyllä maistuu! Teksti: Maria Christensen 17. kesäkuuta 2024 VOKKI Tähän ruokaan palaamme aina uudelleen. Ja uudelleen... © wichmann+bendtsen Naudanliha-kasvis-nuudelivokki Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 1 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä 2 valkosipulinkynttä 2 rkl soijakastiketta 1½ tl jauhettua korianteria ½ tl sokeria ½ limetin mehu 300 g naudanfileetä suikaleina 250 g porkkanoita 300 g parsakaalia 200 g suippokaalia 1 punasipuli 75 täysjyvänuudeleita ½ rkl öljyä paistamiseen ½ tl sokeria 3 rkl soijakastiketta ½ limetin mehu mustapippuria myllystä 1 rkl maapähkinöitä Valmistus Sekoita marinadi öljystä, hienonnetusta valkosipulista, soijakastikkeesta, korianterista, sokerista ja limetinmehusta ja kääntele liha siinä. Leikkaa porkkanat suikaleiksi ja parsakaali kukinnoiksi ja paloittele kaali ja punasipuli. Pane nuudelit kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä niin että nuudelit peittyvät. Anna seistä 5 minuuttia ja valuta siivilässä. Paista liha kuumalla pannulla ja aseta sivuun. Lisää pannulle öljyä ja paista kasviksia muutama minuutti. Lisää liha ja sitten nuudelit. Sekoita sokeri, soija ja limetinmehu keskenään ja sekoita vokin joukkoon. Annostele lautasille ja lisää päälle vastajauhettua pippuria ja maapähkinöitä. NaudanlihaPorkkanaBroccoliSuippokaaliPähkinät