Naudanliha-kasvis-nuudelivokki

30 minuuttia
638 kcal

Hyvää nopeasti? Vokki on varma valinta. Siinä yhdistyvät mausteisuus, hapan, suolainen ja makea, ja se sisältää paljon kasviksia ja vähän kaloreita. Kyllä maistuu!

Naudanliha-kasvis-nuudelivokki – naudanlihavokki

VOKKI Tähän ruokaan palaamme aina uudelleen. Ja uudelleen...

© wichmann+bendtsen

Naudanliha-kasvis-nuudelivokki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1½ tl jauhettua korianteria
  • ½ tl sokeria
  • ½ limetin mehu
  • 300 g naudanfileetä suikaleina
  • 250 g porkkanoita
  • 300 g parsakaalia
  • 200 g suippokaalia
  • 1 punasipuli
  • 75 täysjyvänuudeleita
  • ½ rkl öljyä paistamiseen
  • ½ tl sokeria
  • 3 rkl soijakastiketta
  • ½ limetin mehu
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl maapähkinöitä

Valmistus

  • Sekoita marinadi öljystä, hienonnetusta valkosipulista, soijakastikkeesta, korianterista, sokerista ja limetinmehusta ja kääntele liha siinä.
  • Leikkaa porkkanat suikaleiksi ja parsakaali kukinnoiksi ja paloittele kaali ja punasipuli.
  • Pane nuudelit kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä niin että nuudelit peittyvät. Anna seistä 5 minuuttia ja valuta siivilässä.
  • Paista liha kuumalla pannulla ja aseta sivuun.
  • Lisää pannulle öljyä ja paista kasviksia muutama minuutti. Lisää liha ja sitten nuudelit.
  • Sekoita sokeri, soija ja limetinmehu keskenään ja sekoita vokin joukkoon.
  • Annostele lautasille ja lisää päälle vastajauhettua pippuria ja maapähkinöitä.