Parsakaali
Syöpää ehkäisevää sulforafaania.
Syöpää ehkäisevää sulforafaania.
Syöpäriskiä alentavia ruoka-aineita etsittäessä suurimmat toiveet kohdistuvat parsakaaliin.
Parsakaali sisältää samoja syöpäsolujen kasvua hillitseviä aineita kuin muutkin kaalit, minkä lisäksi myös lisäksi sen foolihappopitoisuus on vaikuttava. Foolihappo ehkäisee sydänsairauksia ja rintasyöpää.
Parsakaalin C-vitamiinipitoisuuskin on huippuluokkaa, ja päivän saantisuositus täyttyy jo 50 gramman parsakaaliannoksesta.
LUE MYOS: Parsakaali - terveyspommi vailla vertaa
Raasta parsakaali muruiksi ja sekoita se jogurttiin tai kevytkermaviiliin kastikkeeksi.
Mausta parsakaali valkosipulilla. Lisää joukkoon parapähkinöitä, joiden sisältämä seleeni vahvistaa parsakaalin vaikutusta – laboratorio-oloissa jopa kymmenkertaiseksi!
Oletko jo kokeillut parsakaali-pekoni-fetasalaattiamme? Superhyvää ja superterveellistä!