Raejuusto-parsakaali-omenaräiskäle

Räiskäle, joka pitää pitkään kylläisenä.

tiistai 16. syyskuuta 2014 teksti M. Kristensen

Raejuusto-parsakaali-omenaräiskäle

2 personer

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 20 minuuttia

Aika yhteensä: 25 minuuttia

AINEKSET

½ omenaa

70 g parsakaalia

2 munaa

3 valkuaista

120 g raejuustoa

2 tl jauhettua psylliuminsiemenkuorta (esim. Virtasalmen Viljatuotteen Psyllium, Finax tai Risenta)

1 tl kookosöljyä paistamiseen

½ tl suolaa

Pinnalle

1 tl kanelia

1 rkl tuoretta timjamisilppua

1 tl agavesiirappia

Lisäksi

100 g tuoreita marjoja

Valmistus

  • Sekoita munat, valkuaiset ja raejuusto, lisää psylliuminkuorijauhe ja suola.
  • Kaada taikina paistinpannulle ja lisää parsakaali ja omena.
  • Paista miedolla lämmöllä 20—25 minuuttia.
  • Jaa räiskäle kahtia.
  • Koristele kanelilla, timjamilla ja siirapilla, ja nauti lisukkeeksi 100 g marjoja.
  • (Älä puolita ohjetta, vaikka haluaisitkin vain yhden annoksen – räiskäleestä tulee liian ohut. Noudata reseptiä, ja käytä toinen puolikas seuraavana päivänä.)

Letut ja lettutaikina – reseptejä herkullisiin ja terveellisiin lettuihin

ravintosisältö/annos

Energiaa: 295,5 kcal

Proteiinia: 24 g

Rasvaa: 13 g

Hiilihydraattia: 21 g

Kuitua: 6,5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee