Raejuusto-parsakaali-omenaräiskäle

25 minuuttia
295,5 kcal

Räiskäle, joka pitää pitkään kylläisenä.

Raejuusto-parsakaali-omenaräiskäle

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 personer

  • ½ omenaa
  • 70 g parsakaalia
  • 2 munaa
  • 3 valkuaista
  • 120 g raejuustoa
  • 2 tl jauhettua psylliuminsiemenkuorta (esim. Virtasalmen Viljatuotteen Psyllium, Finax tai Risenta)
  • 1 tl kookosöljyä paistamiseen
  • ½ tl suolaa

Pinnalle

  • 1 tl kanelia
  • 1 rkl tuoretta timjamisilppua
  • 1 tl agavesiirappia

Lisäksi

  • 100 g tuoreita marjoja

Valmistus

  • Sekoita munat, valkuaiset ja raejuusto, lisää psylliuminkuorijauhe ja suola.

  • Kaada taikina paistinpannulle ja lisää parsakaali ja omena.

  • Paista miedolla lämmöllä 20—25 minuuttia.

  • Jaa räiskäle kahtia.

  • Koristele kanelilla, timjamilla ja siirapilla, ja nauti lisukkeeksi 100 g marjoja.

  • (Älä puolita ohjetta, vaikka haluaisitkin vain yhden annoksen – räiskäleestä tulee liian ohut. Noudata reseptiä, ja käytä toinen puolikas seuraavana päivänä.)

Letut ja lettutaikina – reseptejä herkullisiin ja terveellisiin lettuihin


Newsletter background