Bolognesekastiketta, pinaattia, parsakaalia ja herneitä

25 minuuttia
543 kcal

Spagetti bolognese on monen kestosuosikki. Tässä versiossa bolognesekastike saa kaverikseen rouskuvia kasviksia – superterveellistä ja superhyvää!

Bolognesekastiketta ja vihreitä kasviksia

Bolognesekastike

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 2 lehtisellerin vartta
  • 2 tl neitsytoliiviöljyä
  • 250 g naudan kevytjauhelihaa
  • merisuolaa
  • pippuria myllystä
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 2 dl punaviiniä tai kasvislientä
  • 200 g parsakaalia
  • kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • 150 g pakasteherneitä
  • 50 g pinaattia
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • 2 lehtipersiljan oksaa

Valmistus

  • Paloittele sipuli, porkkanat ja lehtiselleri ja kuullota pehmeäksi ja läpikuultavaksi oliiviöljyssä.

  • Lisää jauheliha ja ruskista. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattimurska ja punaviini. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia ja tarkista maku.

  • Pane parsakaalin kukinnot kattilaan. Ripottele päälle suolaa ja rapsiöljyä. Kaada päälle kiehuvaa vettä ja keitä 2 minuuttia. Lisää herneet 1 minuutin päästä.

  • Huuhtele pinaatti ja jaa lautasille yhdessä parsakaalin ja herneiden kanssa. Annostele bolognese viereen. Koristele parmesaaniraasteella ja karkealla persiljasilpulla.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background