Jos haluat juoksevampaa hummusta, lisää seokseen maitoa – lehmänmaitoa, soijamaitoa tai mantelimaitoa. © wichmann+bendtsen

Parsakaalihummus

Tästä ei hummus enää terveellisemmäksi tule! Parsakaali on terveystietoisen ehdoton suosikki.

torstai 28. marraskuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

6 annosta

110 g parsakaalinkukintoja
120 g kesäkurpitsaa
110 g keitettyjä kikherneitä
50 g tahinia
1 tl juustokuminaa
1 tl merisuolaa
ripaus pippuria


  • Paloittele parsakaali ja kesäkurpitsa. Keitä paloja 5 minuuttia.
  • Valuta ja anna jäähtyä. Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi soseeksi.

Ravintosisältö/annos:

  • Energiaa: 93 kcal
  • Proteiinia: 4,5 g
  • Hiilihydraatteja: 8,3 g
  • Rasvaa: 5 g
  • Kuitua: 0,8 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee