Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Parsakaali... Parsakaalihummus 15 minuuttia 93 kcal Tästä ei hummus enää terveellisemmäksi tule! Parsakaali on terveystietoisen ehdoton suosikki. Teksti: KUNTOPLUS 27. marraskuuta 2013 Jos haluat juoksevampaa hummusta, lisää seokseen maitoa – lehmänmaitoa, soijamaitoa tai mantelimaitoa. © wichmann+bendtsen Parsakaalihummus Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 36 g parsakaalinkukintoja 40 g kesäkurpitsaa 36 g keitettyjä kikherneitä 16 g tahinia ⅓ tl juustokuminaa ⅓ tl merisuolaa ripaus pippuria Valmistus Paloittele parsakaali ja kesäkurpitsa. Keitä paloja 5 minuuttia. Valuta ja anna jäähtyä. Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi soseeksi. ParsakaaliKikherneKesäkurpitsa