Parsakaalihummus

15 minuuttia
93 kcal

Tästä ei hummus enää terveellisemmäksi tule! Parsakaali on terveystietoisen ehdoton suosikki.

Jos haluat juoksevampaa hummusta, lisää seokseen maitoa – lehmänmaitoa, soijamaitoa tai mantelimaitoa.

© wichmann+bendtsen

Parsakaalihummus

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 36 g parsakaalinkukintoja
  • 40 g kesäkurpitsaa
  • 36 g keitettyjä kikherneitä
  • 16 g tahinia
  • ⅓ tl juustokuminaa
  • ⅓ tl merisuolaa
  • ripaus pippuria

Valmistus

  • Paloittele parsakaali ja kesäkurpitsa. Keitä paloja 5 minuuttia.

  • Valuta ja anna jäähtyä. Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi soseeksi.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background