Parsakaalihummus

15 minuuttia
93 kcal

Tästä ei hummus enää terveellisemmäksi tule! Parsakaali on terveystietoisen ehdoton suosikki.

Jos haluat juoksevampaa hummusta, lisää seokseen maitoa – lehmänmaitoa, soijamaitoa tai mantelimaitoa.

© wichmann+bendtsen

Parsakaalihummus

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 36 g parsakaalinkukintoja
  • 40 g kesäkurpitsaa
  • 36 g keitettyjä kikherneitä
  • 16 g tahinia
  • ⅓ tl juustokuminaa
  • ⅓ tl merisuolaa
  • ripaus pippuria

Valmistus

  • Paloittele parsakaali ja kesäkurpitsa. Keitä paloja 5 minuuttia.

  • Valuta ja anna jäähtyä. Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi soseeksi.