Jos haluat juoksevampaa hummusta, lisää seokseen maitoa – lehmänmaitoa, soijamaitoa tai mantelimaitoa.

Parsakaalihummus

Tästä ei hummus enää terveellisemmäksi tule! Parsakaali on terveystietoisen ehdoton suosikki.

torstai 28. marraskuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

6 annosta
110 g parsakaalinkukintoja
120 g kesäkurpitsaa
110 g keitettyjä kikherneitä
50 g tahinia
1 tl juustokuminaa
1 tl merisuolaa
ripaus pippuria


  • Paloittele parsakaali ja kesäkurpitsa. Keitä paloja 5 minuuttia.
  • Valuta ja anna jäähtyä. Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi soseeksi.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee