Parsakaalihummus

15 minuuttia
93 kcal

Tästä ei hummus enää terveellisemmäksi tule! Parsakaali on terveystietoisen ehdoton suosikki.

Jos haluat juoksevampaa hummusta, lisää seokseen maitoa – lehmänmaitoa, soijamaitoa tai mantelimaitoa.

© wichmann+bendtsen

Parsakaalihummus

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 36 g parsakaalinkukintoja
  • 40 g kesäkurpitsaa
  • 36 g keitettyjä kikherneitä
  • 16 g tahinia
  • ⅓ tl juustokuminaa
  • ⅓ tl merisuolaa
  • ripaus pippuria

Valmistus

  • Paloittele parsakaali ja kesäkurpitsa. Keitä paloja 5 minuuttia.

  • Valuta ja anna jäähtyä. Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi soseeksi.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background