Jos haluat juoksevampaa hummusta, lisää seokseen maitoa – lehmänmaitoa, soijamaitoa tai mantelimaitoa. © wichmann+bendtsen

Parsakaalihummus

Tästä ei hummus enää terveellisemmäksi tule! Parsakaali on terveystietoisen ehdoton suosikki.

torstai 28. marraskuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Parsakaalihummus

6 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 5 minuuttia

Aika yhteensä: 15 minuuttia

AINEKSET

110 g parsakaalinkukintoja

120 g kesäkurpitsaa

110 g keitettyjä kikherneitä

50 g tahinia

1 tl juustokuminaa

1 tl merisuolaa

ripaus pippuria

Valmistus

  • Paloittele parsakaali ja kesäkurpitsa. Keitä paloja 5 minuuttia.
  • Valuta ja anna jäähtyä. Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi soseeksi.

Ravintosisältö/annos:

Energiaa: 93 kcal

Proteiinia: 4,5 g

Rasvaa: 5 g

Hiilihydraattia: 8,3 g

Kuitua: 0,8 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee