Tiikerirapuja ja goma-ae

20 minuuttia
537 kcal

Japanilaiset eväät: tiikerirapujen seurana on goma-ae - japanilainen lisuke, jossa on seesaminsiemeniä ja kasviksia (usein pinaattia tai edamame-papuja) kastikkeen kanssa. "Goma" on seesami ja "ae" kastike japaniksi.

Valmistusaineet

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g edamamepapuja
  • (vihreitä soijapapuja)
  • 200 g sokeriherneitä
  • 300 g parsakaalia
  • 75 g pieniä pinaatinlehtiä
  • 40 g fetajuustoa

Kastike

  • 25 g seesaminsiemeniä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1½ rkl riisiviinietikkaa
  • ½ rkl seesamiöljyä
  • dl vettä
  • hyppysellinen steviasokeria

Tiikeriravut

  • 300 g tiikerirapuja
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • ½ tl chilisilppua
  • ripaus merisuolaa

Valmistus

  • Paahda seesaminsiemeniä kuumassa paistinpannussa 5 - 10 minuuttia. Jauha siemenet (esim. kahvi- tai maustemyllyllä). Sekoita kastikeainekset.
  • Höyrytä parsakaali ja sokeriherneet ja siirrä ne kulhoon. Lisää kasvikset, pavut ja feta kulhoon, sekoita ainekset ja lisää lopuksi kastike.
  • Paista rapuja ja mausteita öljyssä 1 - 2 minuuttia. Lisää ravut salaattiin tai tarjoa ne vartaissa.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background