Tiikerirapuja ja goma-ae

20 minuuttia
537 kcal

Japanilaiset eväät: tiikerirapujen seurana on goma-ae - japanilainen lisuke, jossa on seesaminsiemeniä ja kasviksia (usein pinaattia tai edamame-papuja) kastikkeen kanssa. "Goma" on seesami ja "ae" kastike japaniksi.

Valmistusaineet

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g edamamepapuja
  • (vihreitä soijapapuja)
  • 200 g sokeriherneitä
  • 300 g parsakaalia
  • 75 g pieniä pinaatinlehtiä
  • 40 g fetajuustoa

Kastike

  • 25 g seesaminsiemeniä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1½ rkl riisiviinietikkaa
  • ½ rkl seesamiöljyä
  • dl vettä
  • hyppysellinen steviasokeria

Tiikeriravut

  • 300 g tiikerirapuja
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • ½ tl chilisilppua
  • ripaus merisuolaa

Valmistus

  • Paahda seesaminsiemeniä kuumassa paistinpannussa 5 - 10 minuuttia. Jauha siemenet (esim. kahvi- tai maustemyllyllä). Sekoita kastikeainekset.
  • Höyrytä parsakaali ja sokeriherneet ja siirrä ne kulhoon. Lisää kasvikset, pavut ja feta kulhoon, sekoita ainekset ja lisää lopuksi kastike.
  • Paista rapuja ja mausteita öljyssä 1 - 2 minuuttia. Lisää ravut salaattiin tai tarjoa ne vartaissa.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background