Jauhoton parsakaalileipä

35 minuuttia
28 kcal

Herkullinen parsakaalileipä auttaa tuomaan ateriaan lisää kuitua ja kasviksia ja valmistuu täysin ilman jauhoja.

Parsakaalileipää ritilän päällä

Jauhoton parsakaalileipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • 50 g parsakaalia
  • ½ munaa
  • ¼ rkl psylliumia
  • ¼ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä voiteluun

Valmistus

  • Jauha ensin parsakaali pieneksi muruksi esimerksi yleiskoneella tai tehosekoittimella.
  • Lisää sitten muut ainekset ja sekoita sileäksi taikinaksi.
  • Sipaise leivinpaperi oliiviöljyllä.
  • Levitä taikina ohuelti noin kahdelle kolmasosalle uunipeltiä.
  • Paista 180 asteessa 30 minuuttia.
  • Leikkaa leipä 12 yhtä suureen palaan.

VINKKI! Teelusikallinen lempimaustettasi antaa leivälle särmää.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background