Jauhoton parsakaalileipä

35 minuuttia
28 kcal

Herkullinen parsakaalileipä auttaa tuomaan ateriaan lisää kuitua ja kasviksia ja valmistuu täysin ilman jauhoja.

Parsakaalileipää ritilän päällä

Jauhoton parsakaalileipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • 50 g parsakaalia
  • ½ munaa
  • ¼ rkl psylliumia
  • ¼ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä voiteluun

Valmistus

  • Jauha ensin parsakaali pieneksi muruksi esimerksi yleiskoneella tai tehosekoittimella.
  • Lisää sitten muut ainekset ja sekoita sileäksi taikinaksi.
  • Sipaise leivinpaperi oliiviöljyllä.
  • Levitä taikina ohuelti noin kahdelle kolmasosalle uunipeltiä.
  • Paista 180 asteessa 30 minuuttia.
  • Leikkaa leipä 12 yhtä suureen palaan.

VINKKI! Teelusikallinen lempimaustettasi antaa leivälle särmää.