Jauhoton parsakaalileipä

35 minuuttia
28 kcal

Herkullinen parsakaalileipä auttaa tuomaan ateriaan lisää kuitua ja kasviksia ja valmistuu täysin ilman jauhoja.

Parsakaalileipää ritilän päällä

Jauhoton parsakaalileipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • 50 g parsakaalia
  • ½ munaa
  • ¼ rkl psylliumia
  • ¼ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä voiteluun

Valmistus

  • Jauha ensin parsakaali pieneksi muruksi esimerksi yleiskoneella tai tehosekoittimella.
  • Lisää sitten muut ainekset ja sekoita sileäksi taikinaksi.
  • Sipaise leivinpaperi oliiviöljyllä.
  • Levitä taikina ohuelti noin kahdelle kolmasosalle uunipeltiä.
  • Paista 180 asteessa 30 minuuttia.
  • Leikkaa leipä 12 yhtä suureen palaan.

VINKKI! Teelusikallinen lempimaustettasi antaa leivälle särmää.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background