Terveellisiä reseptejä Leipä ja sämpylät Jauhoton p... Jauhoton parsakaalileipä 35 minuuttia 28 kcal Herkullinen parsakaalileipä auttaa tuomaan ateriaan lisää kuitua ja kasviksia ja valmistuu täysin ilman jauhoja. Teksti: Maria Christensen 7. syyskuuta 2021 Jauhoton parsakaalileipä Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 palaa 50 g parsakaalia ½ munaa ¼ rkl psylliumia ¼ tl merisuolaa mustapippuria oliiviöljyä voiteluun Valmistus Jauha ensin parsakaali pieneksi muruksi esimerksi yleiskoneella tai tehosekoittimella. Lisää sitten muut ainekset ja sekoita sileäksi taikinaksi. Sipaise leivinpaperi oliiviöljyllä. Levitä taikina ohuelti noin kahdelle kolmasosalle uunipeltiä. Paista 180 asteessa 30 minuuttia. Leikkaa leipä 12 yhtä suureen palaan. VINKKI! Teelusikallinen lempimaustettasi antaa leivälle särmää. BroccoliGluteenitonKasvisruoka