Kurkku
© iStock

Kurkku

Kuitua, K-vitamiinia ja piitä

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

Miksi kuori kannattaa syödä?

Kurkku on 90-prosenttisesti vettä, joten jos haluaa päästä hyötymään sen kuiduista ja K-vitamiinista, se on syötävä kuorineen. Samalla hellit ihoasi, sillä kurkun kuoren sisältämä pii edistää ihon hyvinvointia ja vahvistaa hiuksia ja kynsiä.

Käyttövinkkejä

Syö kurkkua sellaisenaan, viipaloituna tai tankoina, leivän päällä tai terveellisenä dipattavana. Kurkusta voi tehdä myös tsatsikia: raasta kurkku, puserra vettä pois, sekoita bulgarianjogurttiin ja mausta valkosipulilla ja mustapippurilla.

Seuraava kuorimatta paras kasvis

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee