Hunajameloni
Aurinkoisen keltainen, vähäkalorinen hunajameloni on herkullinen lisä smoothieen ja sopii myös ruuanlaittoon.
Aurinkoisen keltainen, vähäkalorinen hunajameloni on herkullinen lisä smoothieen ja sopii myös ruuanlaittoon.
Keltakuorisen hunajamelonin tuoksussa on hiven hunajaa. Makea ja miedonmakuinen hedelmäliha on kiinteämpää kuin muiden melonien.
Mutta kuinka vähäkalorista hunajameloni on, ja mihin hunajamelonia voi käyttää?
Vaikka hunajameloni on muita meloneja makeampi, sen energiapitoisuus on meloniperheen alhaisin.
Cantaloupenmelonin lailla myös hunajameloni sisältää niukasti hedelmäsokeria ja kuitua. Hunajameloni sopii myös herkkävatsaiselle tai ärtyvästä paksusuolesta kärsivälle.
Soseuta smoothie hunajamelonista, banaanista, marjoista ja jogurtista.
Mieto maku sopii yhteen myös suolaisten ainesten kanssa vaikkapa salaatissa, jossa on mukana paahdettua pähkinää. Se täydentää upeasti myös savukinkun makua, ja parmankinkkuun kääräisty hunajameloni onkin hienonmakuinen, italialaistyylinen alkuruoka.
Kokonainen hunajameloni säilyy huoneenlämmössä noin viikon tai kaksi.
Avattua hunajamelonia pitää säilyttää jääkaapissa.
Kääri avattu meloni mehiläisvahakankaaseen, kelmuun tai folioon, niin se säilyy hyvänä jääkaapissa jopa viikon.
Kokosimme tänne reseptejä, joissa käytettään hunajamelonia.
Hunajamelonissa sekä maku että terveellisyys ovat kohdallaan!
Kampasimpukoissa on runsaasti proteiinia ja erittäin vähän rasvaa, joten tällä keitolla voit herkutella huoletta. Hunajamelonin, kookoksen ja mintun liitto korostaa ihanasti kampasimpukoiden mietoa merellistä makua.
Helli makusilmujasi raikkaalla hunajameloni-kylmäsavulohisalaatilla.
Terveellinen juoma, jossa on kuitua ja C-vitamiinia ja jännittävä mauste mukana.
Katso hunajameloni-avokado-appelsiinituoremehun resepti täältä
Karhunvatukka-puikulaperuna-punajuurilisuke ja hunajameloni kruunavat lohiannoksen.