- Pane lohifileepalat leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa 12 minuuttia. Lohifileepalat voi kypsentää myös paistinpannulla, 4 - 5 minuuttia kummaltakin puolelta.
- Pese perunat ja kuori punajuuret, kuivaa talouspaperilla, kuutioi ja paista paistinpannussa oliiviöljyssä noin 10 minuuttia.
- Lisää pannuun etikka, anna sen haihtua ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Kääntele puolet marjoista juuresten joukkoon. Pidä lämpimänä pannulla.
- Kastike: Yhdistä sinappi ja mehutiiviste, lisää öljy ohuena nauhana vähän kerrallaan sekoittaen koko ajan. Mausta suolalla ja murskatulla roseepippurilla.
- Asettele lautasille rucola, meloni, juusto ja loput marjat ja pirskottele pinnalle 1 rkl kastiketta/annos.
- Nosta kala ja lisuke viereen.
LUE MYÖS: Täydellistä uunilohta