Pane lohifileepalat leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa 12 minuuttia. Lohifileepalat voi kypsentää myös paistinpannulla, 4 - 5 minuuttia kummaltakin puolelta.
Pese perunat ja kuori punajuuret, kuivaa talouspaperilla, kuutioi ja paista paistinpannussa oliiviöljyssä noin 10 minuuttia.
Lisää pannuun etikka, anna sen haihtua ja mausta suolalla ja pippurilla.
Kääntele puolet marjoista juuresten joukkoon. Pidä lämpimänä pannulla.
Kastike: Yhdistä sinappi ja mehutiiviste, lisää öljy ohuena nauhana vähän kerrallaan sekoittaen koko ajan. Mausta suolalla ja murskatulla roseepippurilla.
Asettele lautasille rucola, meloni, juusto ja loput marjat ja pirskottele pinnalle 1 rkl kastiketta/annos.