Selaimesi pitää päivittää. Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita.
Lue lisää2 annosta
Valmisteluaika: 15 minuuttia
Valmistusaika: 25 minuuttia
Aika yhteensä: 40 minuuttia
2 palaa lohifileetä
150 g puikulaperunoita
150 g punajuurta
2 tl kylmäpuristettua oliiviöljyä
150 g karhunvatukoita
1 rkl balsamicoa
Merisuolaa ja mustapippuria myllystä
50 g rucolaa
100 g melonia
40 g kuttufetaa
Kastike
1 rkl dijoninsinappia
0,5 dl seljankukkamehutiivistettä
2 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
Merisuolaa
1 tl kokonaisia roseepippureita
Energiaa: 516 kcal
Proteiinia: 31,6 g
Rasvaa: 30,9 g
Hiilihydraattia: 28,7 g
Kuitua: 6,7 g
Parhaat treenivinkit, reseptit ja tuoreimmat tiedot terveysrintamalta.
NYT: Saat 6 kotitreeniohjelmaa, kun tilaat uutiskirjeemme. Kohenna tehokaasti kuntoa vartin treeneillä, jotka voit tehdä vaikka omassa olohuoneessasi!
KUNTO PLUS -uutiskirje tarjoaa artikkeleja terveydestä, vinkkejä treenaamiseen ja herkullisia reseptejä.