Galiamelonissa on runsaasti kalsiumia ja A-vitamiinia.

Galiameloni

Galiamelonissa on runsaasti kalsiumia ja A-vitamiinia. Se sopii erityisen hyvin rasvaisen kalan kumppaniksi ja salaatteihin.

torstai 14. heinäkuuta 2016 teksti KUNTOPLUS

Galiameloni kuuluu verkkomeloneihin, ja sen kellertävässä kuori verkkokuvioinen. Mehukas, hennon vihreä hedelmäliha on makeaa ja maistuu vienosti banaanille.

Paras kumppani

Galiameloni sopii lohen ja muiden rasvaisten kalojen seuraan sekä tuorekurkkua sisältäviin salaatteihin. Mansikoista ja galiamelonista syntyy raikas jälkiruoka.

Terveysbonus

Galiameloni sisältää luustoa lujittavaa kalsiumia sekä näkökykyä ja limakalvojen terveyttä edistävää A-vitamiinia.

Melonisorbetin ohje täältä

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee