Melonisorbetti

syntyy hetkessä

maanantai 11. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

Noin 1/2 l tai 6 - 10 puikkoa

300 g hunaja- tai muuta vaaleamaltoista melonia
1/2 sitruunan mehu
3 valkuaista
3 rkl akasiahunajaa
1/2 vaniljatangon siemenet


Valmistus

Soseuta melonin hedelmämalto ja sitruunamehu monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa.

Vatkaa valkuaiset, hunaja ja vaniljatangon siemenet kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto melonisoseen joukkoon.

Jäähdytä massa kohmeiseksi jäätelökoneessa. Annostele massa jäätelöpuikkomuotteihin ja pakasta kiinteäksi.

Voit halutessasi panna massan heti muotteihin ja jäädyttää sen suoraan niissä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee