Terveellisiä reseptejä Jälkiruoka Melonisorb... Melonisorbetti 58 kcal syntyy hetkessä Teksti: KUNTOPLUS 10. heinäkuuta 2016 Melonisorbetti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 Jäätelöpuikot (½ l) 75 g hunaja- tai muuta vaaleamaltoista melonia ¼ sitruunan mehu ¾ valkuaista ¾ rkl akasiahunajaa ¼ vaniljatangon siemenet Valmistus Soseuta melonin hedelmämalto ja sitruunamehu monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa.Vatkaa valkuaiset, hunaja ja vaniljatangon siemenet kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto melonisoseen joukkoon.Jäähdytä massa kohmeiseksi jäätelökoneessa. Annostele massa jäätelöpuikkomuotteihin ja pakasta kiinteäksi.Voit halutessasi panna massan heti muotteihin ja jäädyttää sen suoraan niissä. Jäätelö