Melonisorbetti

58 kcal

syntyy hetkessä

Melonisorbetti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 Jäätelöpuikot (½ l)

  • 75 g hunaja- tai muuta vaaleamaltoista melonia
  • ¼ sitruunan mehu
  • ¾ valkuaista
  • ¾ rkl akasiahunajaa
  • ¼ vaniljatangon siemenet

Valmistus

Soseuta melonin hedelmämalto ja sitruunamehu monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa.

Vatkaa valkuaiset, hunaja ja vaniljatangon siemenet kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto melonisoseen joukkoon.

Jäähdytä massa kohmeiseksi jäätelökoneessa. Annostele massa jäätelöpuikkomuotteihin ja pakasta kiinteäksi.

Voit halutessasi panna massan heti muotteihin ja jäädyttää sen suoraan niissä.