Melonisorbetti

58 kcal

syntyy hetkessä

Melonisorbetti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 Jäätelöpuikot (½ l)

  • 75 g hunaja- tai muuta vaaleamaltoista melonia
  • ¼ sitruunan mehu
  • ¾ valkuaista
  • ¾ rkl akasiahunajaa
  • ¼ vaniljatangon siemenet

Valmistus

Soseuta melonin hedelmämalto ja sitruunamehu monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa.

Vatkaa valkuaiset, hunaja ja vaniljatangon siemenet kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto melonisoseen joukkoon.

Jäähdytä massa kohmeiseksi jäätelökoneessa. Annostele massa jäätelöpuikkomuotteihin ja pakasta kiinteäksi.

Voit halutessasi panna massan heti muotteihin ja jäädyttää sen suoraan niissä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background