Suklaakuorrutetut jäähedelmät

Viilentävä, vähärasvainen herkku.

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Suklaakuorrutetut jäähedelmät

8 annosta, noin 70 g/kpl

AINEKSET

8 kpl ananasta

8 kpl banaania

8 kpl mangoa

40 g tummaa suklaata

40 g valkoista suklaata

40 g maitosuklaata

Valmistus

Sulata suklaat vesihauteessa kukin omassa pienessä kulhossaan. Kasta hedelmänpalat suklaisiin ja pujota ne tikkuihin. Nosta tikut leivinpaperin päälle vadille. Pane vati pakastimeen ja tarjoa hedelmävartaat jäisinä.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 177 kcal

Proteiinia: 1,9

Rasvaa: 8,3

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee