Suloinen suippokaalisalaatti

15 minuuttia
333 kcal

Kesäisen raikkaita suosikkimakuja samassa salaatissa!

suippokaalisalaatti

SUIPPOKAALISALAATTI – Herkullinen, värikäs salaatti on todellinen C-vitamiinipommi. Se sopii etenkin broilerin ja possun seuraksi.

© wichmann+bendtsen

Suloinen suippokaalisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 300 g suippokaalia
  • 2 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria myllystä
  • 150 g herneitä
  • 100 g melonia
  • 100 g vadelmia

Valmistus

  • Suikaloi kaali. Sekoita kaali, öljy, sitruunamehu, suola ja pippuri.
  • Lisää sekaan herneet.
  • Lisää paloiteltu meloni ja vadelmat. Ripottele päälle suolaa ja pippuria.

VINKKI Syksyn tullen salaatissa voi käyttää hyvin myös omenoita ja paahdettuja manteleita.