Viipaloi kampasimpukat kolmeen osaan ja levitä ne suurelle lautaselle. Ripottele niille suolaa ja sokeria ja purista päälle vielä sitruunamehua. Anna kampasimpukoiden vetäytyä jääkaapissa 2–3 tuntia.
Viipaloi chili. Kuumenna kookosmaito ja chili kattilassa, mausta suolalla ja nosta sivuun.
Huuhdo tilli ja minttu. Kuori ja paloittele kurkku ja meloni ja irrota avokadosta hedelmäliha. Laita ainekset tehosekoittimeen, mutta säästä vähän yrttejä, kurkkua ja melonia keiton päälle.
Lisää lämmin kookosmaito. Jos haluat miedomman keiton, siivilöi ensin chilit pois. Sekoita kaikki tehosekoittimella kermaiseksi keitoksi. Lisää jääkuutiot juuri ennen tarjoilua.
Annostele lautasille keitto ja kampasimpukat ja koristele kurkulla, melonilla ja yrteillä. Tarjoile ruisleipätikkujen kera.