Selaimesi pitää päivittää. Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita.
Lue lisääSuippokaali on hyvin miedonmakuinen eikä sisällä aivan yhtä paljon tehoaineita kuin muut kaalit. Se toimii kuitenkin mainiosti ”aloittelijan johdatuksena kaalinsyöntiin” eli totuttaa lempeästi kaaliaromeihin. Se on myös kevyttä ja terveellistä ruokaa, ja jo 100 gramman suippokaaliannos täyttää päivän C-vitamiinintarpeen.
Parhaat vinkit suippokaalin käyttöön
Suippokaalin maku muuttuu kauden kuluessa. Kauden ensimmäisissä kaaleissa on hieno, miedon hernemäinen maku. Myöhemmin syksyllä maku muistuttaa enemmän tavallista valkokaalia.
Suikaloitu suippokaali sopii raakasalaatteihin. Suippokaali on parhaimmillaan hyvin ohueksi suikaloituna ja sitruunan, avokadon tai makeiden hedelmien maulla täydennettynä.
Suippokaali on mainio yleislisuke höyrytettynä ja voinokareella maustettuna. Sen voi myös maustaa sinapilla, sitruunalla, öljyllä ja kapriksilla, kääräistä folioon ja grillata liharuokien lisukkeeksi.
Painonhallinta
Suippokaalissa ei ole juuri lainkaan kaloreita, mutta sen sijaan runsaasti ravintokuitua, joka auttaa pitämään nälkää loitolla.
Ruuansulatus
Kaalin kuidut saavat myös vauhtia suolen liikkeisiin, jolloin sisältö kulkeutuu rivakammin kohti uloskäyntiä.
Parhaat treenivinkit, reseptit ja tuoreimmat tiedot terveysrintamalta.
NYT: Vuoden JOULUVIHKONEN sisältää hyvää tekevien konvehtien ohjeita. Tilaa KUNTO PLUSsan uutiskirje, niin saat hyvää tekevistä aineksista valmistettujen konvehtien ohjeet.
KUNTO PLUS -uutiskirje tarjoaa artikkeleja terveydestä, vinkkejä treenaamiseen ja herkullisia reseptejä.