Terveellisiä reseptejä Lohi-kaali... Lohi-kaalivuoka 30 minuuttia 550 kcal Joskus sitä vain kaipaa helppoa ja nopeaa iltaruokaa. Tämä uunilohiresepti syntyy lisukkeineen yhdessä astiassa. Nam! Teksti: Signe Moesby Leth 25. tammikuuta 2021 VINKKI! Voit vaihtaa lohen vaaleaan kalaan ja suippokaalin pinaattiin tai lehtikaaliin. © wichmann+bendtsen Lohi-kaalivuoka Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 75 g mascarponea 1 dl rasvatonta maitoa ¼ tl merisuolaa mustapippuria 300 g nahallista lohifilettä ½ suippokaali 1 purjo ½ rkl oliiviöljyä ½ sitruuna Valmistus Vispaa mascarpone maidon joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada seos uunivuokaan. Leikkaa lohi neljään annospalaan ja viipaloi purjo. Halkaise suippokaali, poista kanta ja leikkaa vielä puolikkaat kahtia. Pane lohipalat nahka alaspäin, purjo ja kaali vuokaan. Sipaise suippokaali oliiviöljyllä. Viipaloi puolikas sitruunaa vuokaan ja purista toisen puolikkaan mehu ainesten päälle. Kypsennä 200 asteessa noin 25 minuuttia. KUNTO PLUS tarjoaa monia muitakin herkullisia lohireseptejä. VINKKI! Ripottele kourallinen silputtuja lempiyrttejäsi ruuan päälle juuri ennen tarjoilua. Lohi