Lohi-kaalivuoka

30 minuuttia
550 kcal

Joskus sitä vain kaipaa helppoa ja nopeaa iltaruokaa. Tämä uunilohiresepti syntyy lisukkeineen yhdessä astiassa. Nam!

Lohi-kaalivuoka

VINKKI! Voit vaihtaa lohen vaaleaan kalaan ja suippokaalin pinaattiin tai lehtikaaliin.

© wichmann+bendtsen

Lohi-kaalivuoka

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 75 g mascarponea
  • 1 dl rasvatonta maitoa
  • ¼ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • 300 g nahallista lohifilettä
  • ½ suippokaali
  • 1 purjo
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ sitruuna

Valmistus

  • Vispaa mascarpone maidon joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada seos uunivuokaan.
  • Leikkaa lohi neljään annospalaan ja viipaloi purjo. Halkaise suippokaali, poista kanta ja leikkaa vielä puolikkaat kahtia.
  • Pane lohipalat nahka alaspäin, purjo ja kaali vuokaan.
  • Sipaise suippokaali oliiviöljyllä. Viipaloi puolikas sitruunaa vuokaan ja purista toisen puolikkaan mehu ainesten päälle.
  • Kypsennä 200 asteessa noin 25 minuuttia.

KUNTO PLUS tarjoaa monia muitakin herkullisia lohireseptejä.

VINKKI! Ripottele kourallinen silputtuja lempiyrttejäsi ruuan päälle juuri ennen tarjoilua.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background