Lohi-kaalivuoka

30 minuuttia
550 kcal

Joskus sitä vain kaipaa helppoa ja nopeaa iltaruokaa. Tämä uunilohiresepti syntyy lisukkeineen yhdessä astiassa. Nam!

Lohi-kaalivuoka

VINKKI! Voit vaihtaa lohen vaaleaan kalaan ja suippokaalin pinaattiin tai lehtikaaliin.

© wichmann+bendtsen

Lohi-kaalivuoka

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 75 g mascarponea
  • 1 dl rasvatonta maitoa
  • ¼ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • 300 g nahallista lohifilettä
  • ½ suippokaali
  • 1 purjo
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ sitruuna

Valmistus

  • Vispaa mascarpone maidon joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada seos uunivuokaan.
  • Leikkaa lohi neljään annospalaan ja viipaloi purjo. Halkaise suippokaali, poista kanta ja leikkaa vielä puolikkaat kahtia.
  • Pane lohipalat nahka alaspäin, purjo ja kaali vuokaan.
  • Sipaise suippokaali oliiviöljyllä. Viipaloi puolikas sitruunaa vuokaan ja purista toisen puolikkaan mehu ainesten päälle.
  • Kypsennä 200 asteessa noin 25 minuuttia.

KUNTO PLUS tarjoaa monia muitakin herkullisia lohireseptejä.

VINKKI! Ripottele kourallinen silputtuja lempiyrttejäsi ruuan päälle juuri ennen tarjoilua.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background