Kylmäsavulohta, suippokaalia ja savusulatejuustoa

10 minuuttia
357 kcal

Salamannopeasti valmistuva ateria.

Kylmäsavulohta, suippokaalia ja savujuustoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ suippokaalia
  • 2 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 2 tl voita
  • Sitruuna
  • Merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 200 g kylmäsavulohta
  • Kourallinen herneenversoja
  • 6 rkl savusulatejuustoa
  • 1 pieni nippu ruohosipulia
  • ½ kurkkua
  • 6 retiisiä

Ohje

  • Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää voi ja anna sen kuohahtaa.

  • Leikkaa kaali neljään osaan ja ruskista lohkoja kuumalla pannulla molemmilta reunoilta ja hetki myös ”selkäpuolelta”.

  • Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sitruunamehua.

  • Poista kurkusta siemenet.

  • Leikkaa kurkku ja retiisit kuutioiksi ja tangoiksi.

  • Annostele lohi, herneenversot, kaali, savujuusto ja hienonnettu ruohosipuli sekä kurkku ja retiisit lautasille.