Kylmäsavulohta, suippokaalia ja savusulatejuustoa

10 minuuttia
357 kcal

Salamannopeasti valmistuva ateria.

Kylmäsavulohta, suippokaalia ja savujuustoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ suippokaalia
  • 2 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 2 tl voita
  • Sitruuna
  • Merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 200 g kylmäsavulohta
  • Kourallinen herneenversoja
  • 6 rkl savusulatejuustoa
  • 1 pieni nippu ruohosipulia
  • ½ kurkkua
  • 6 retiisiä

Ohje

  • Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää voi ja anna sen kuohahtaa.

  • Leikkaa kaali neljään osaan ja ruskista lohkoja kuumalla pannulla molemmilta reunoilta ja hetki myös ”selkäpuolelta”.

  • Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sitruunamehua.

  • Poista kurkusta siemenet.

  • Leikkaa kurkku ja retiisit kuutioiksi ja tangoiksi.

  • Annostele lohi, herneenversot, kaali, savujuusto ja hienonnettu ruohosipuli sekä kurkku ja retiisit lautasille.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background