Kylmäsavulohta, suippokaalia ja savusulatejuustoa

10 minuuttia
357 kcal

Salamannopeasti valmistuva ateria.

Kylmäsavulohta, suippokaalia ja savujuustoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ suippokaalia
  • 2 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 2 tl voita
  • Sitruuna
  • Merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 200 g kylmäsavulohta
  • Kourallinen herneenversoja
  • 6 rkl savusulatejuustoa
  • 1 pieni nippu ruohosipulia
  • ½ kurkkua
  • 6 retiisiä

Ohje

  • Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää voi ja anna sen kuohahtaa.

  • Leikkaa kaali neljään osaan ja ruskista lohkoja kuumalla pannulla molemmilta reunoilta ja hetki myös ”selkäpuolelta”.

  • Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sitruunamehua.

  • Poista kurkusta siemenet.

  • Leikkaa kurkku ja retiisit kuutioiksi ja tangoiksi.

  • Annostele lohi, herneenversot, kaali, savujuusto ja hienonnettu ruohosipuli sekä kurkku ja retiisit lautasille.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background