Lohta, suippokaalia ja yrttikastiketta

20 minuuttia
583 kcal

Kalapäivä on viikon paras päivä! Tässä ateriassa maukas lohi saa seurakseen raikasta yrttikastiketta ja suippokaalia – ja valmista tulee 20 minuutissa.

Lohta ja lisukkeita lautasella

Lohta, suippokaalia ja yrttikastiketta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • kourallinen tilliä
  • nippu ruohosipulia
  • kourallinen lehtipersiljaa
  • 2 dl skyriä tai rahkaa
  • merisuolaa
  • pippuria myllystä
  • 1 sitruuna
  • 1 suippokaali
  • kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • 2 annospalaa lohta
  • 4 raidallista tiikeritomaattia, tai cocktailtomaatteja
  • neitsytoliiviöljyä

Lisukkeeksi

  • 300 g pieniä keitettyjä perunoita

Valmistus

  • Hienonna tilli, ruohosipuli ja persilja.
  • Sekoita ne skyrin tai rahkan joukkoon ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
  • Pane suippokaali kulhoon, ­ripottele päälle suolaa ja tilkka rapsiöljyä. Lisää kiehuva vesi ja anna seistä pari minuuttia.
  • Valuta kaali.
  • Paista lohipalat ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Leikkaa kaali neljään osaan, sipaise leikkauspinnoille oliiviöljyä ja paista hetki pannulla.
  • Puolita tomaatit ja käytä ne pannulla leikkauspinnat alaspäin.
  • Annostele lohi, kastike ja kaali ja tarjoa lisäkkeenä perunoita.

LUE MYÖS: Täydellinen uunilohi – paisto-opas ja 15 herkullista uunilohireseptiä


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background