Pariloitua suippokaalia

10 minuuttia
177 kcal

KUNTO PLUSsan reseptillä valmistat täydellisen lisukkeen: suippokaalia sitruunalla maustettuna.

Suippokaalia lautasella

HERKULLINEN LISUKE – pariloitu suippokaali.

© wichmann+bendtsen

Pariloitua suippokaalia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 lohkoa

  • ½ iso suippokaali
  • 1½ rkl oliiviöljyä
  • ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • ½ sitruunan kuori

Valmistus

  • Leikkaa kaali kantoineen neljään osaan.
  • Sipaise pintaan öljyä ja paista parilapannulla tai grillaa 2 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Mausta suolalla, pippurilla ja raastetulla sitruunankuorella.

VINKKI! Romaine- ja sydänsalaatti sopivat myös parilapannuun ja grilliin.