Pariloitua suippokaalia

10 minuuttia
177 kcal

KUNTO PLUSsan reseptillä valmistat täydellisen lisukkeen: suippokaalia sitruunalla maustettuna.

Suippokaalia lautasella

HERKULLINEN LISUKE – pariloitu suippokaali.

© wichmann+bendtsen

Pariloitua suippokaalia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 lohkoa

  • ½ iso suippokaali
  • 1½ rkl oliiviöljyä
  • ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • ½ sitruunan kuori

Valmistus

  • Leikkaa kaali kantoineen neljään osaan.
  • Sipaise pintaan öljyä ja paista parilapannulla tai grillaa 2 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Mausta suolalla, pippurilla ja raastetulla sitruunankuorella.

VINKKI! Romaine- ja sydänsalaatti sopivat myös parilapannuun ja grilliin.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background