Pariloitua suippokaalia

10 minuuttia
177 kcal

KUNTO PLUSsan reseptillä valmistat täydellisen lisukkeen: suippokaalia sitruunalla maustettuna.

Suippokaalia lautasella

HERKULLINEN LISUKE – pariloitu suippokaali.

© wichmann+bendtsen

Pariloitua suippokaalia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 lohkoa

  • ½ iso suippokaali
  • 1½ rkl oliiviöljyä
  • ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • ½ sitruunan kuori

Valmistus

  • Leikkaa kaali kantoineen neljään osaan.
  • Sipaise pintaan öljyä ja paista parilapannulla tai grillaa 2 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Mausta suolalla, pippurilla ja raastetulla sitruunankuorella.

VINKKI! Romaine- ja sydänsalaatti sopivat myös parilapannuun ja grilliin.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background