Terveellisiä reseptejä Päivällinen Pariloitua... Pariloitua suippokaalia 10 minuuttia 177 kcal KUNTO PLUSsan reseptillä valmistat täydellisen lisukkeen: suippokaalia sitruunalla maustettuna. Teksti: Maria Christensen 25. elokuuta 2021 HERKULLINEN LISUKE – pariloitu suippokaali. © wichmann+bendtsen Pariloitua suippokaalia Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 lohkoa ½ iso suippokaali 1½ rkl oliiviöljyä ½ tl merisuolaa mustapippuria ½ sitruunan kuori Valmistus Leikkaa kaali kantoineen neljään osaan. Sipaise pintaan öljyä ja paista parilapannulla tai grillaa 2 minuuttia molemmilta puolilta. Mausta suolalla, pippurilla ja raastetulla sitruunankuorella. Suippokaali – opi kaikki makeasta kesäherkusta VINKKI! Romaine- ja sydänsalaatti sopivat myös parilapannuun ja grilliin. GrilliSuippokaali