Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota kattilassa, lisää jauheliha ja ruskista.
Lisää suolaa, pippuria ja pyre.
Raasta kesäkurpitsa ja porkkanat ja lisää pataan yhdessä tomaattimurskan, timjamin ja basilikan kanssa. Anna kiehua hiljalleen 30–60 minuuttia.
Aloita valkokastike sekoittamalla kattilassa maissitärkkelys ja 0,5 desilitraa maitoa. Lisää loppu maito, muskottipähkinä, suolaa ja pippuria. Kuumenna sekoittaen kunnes kastike sakenee ja lisää raejuusto.
Levitä uunivuoan pohjalle kerros jauhelihakastiketta. Lisää kerros lasagnelevyjä. Sitten jauhelihakastiketta, valkokastiketta ja taas levyjä. Laita päällimmäiseksi valkokastikekerros.
Kypsennä 30 minuuttia 180 asteessa. Revi mozzarella päälle ja jatka kypsentämistä vielä 20 minuuttia.
Anna lasagnen vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Viipaloi tomaatit ja punasipuli.
Levitä tomaattiviipaleet, sipuli ja basilikanlehdet rucolapedille ja pirskota öljyä, merisuolaa ja pippuria päälle.