14 lajia tarjottavaa juhlapöytään

Oletko menossa nyyttäreille? Tai järjestätkö juhlat? Täältä saat 14 buffetpöydän herkkureseptiä.

Nyyttikestien buffetpöytä ulkona.

SYÖDÄÄN YHDESSÄ – Etkö keksi mitään kivaa tarjottavaa buffetpöytään? Ei hätää, meiltä saat ohjeet.

© wichmann+bendtsen

Millä ihmeen ajalla muka ehtisit tehdä itse jotakin myyttikestien buffetpöytään?! Arki-iltana raskaan työpäivän jälkeen!

Ihan kunniallinen ratkaisu on tilata hyvästä pizzeriasta pizzat, koukata ne mukaan matkalla ja varata mukaan pizzaleikkuri tai sakset, joilla saat leikattua pizzat sopivan kokoisiksi slaisseiksi.

Tai jos olet löytänyt hyvät valmislihapullat, kuumenna tilkka öljyä pannulla, lisää lempimausteitasi ja käytä pyörykät pannulla. Silppua päälle vielä tuoreita yrttejä ennen tarjoilua. Juustot ja hyvä leipä saavat myös aina hyvän vastaanoton.

Mutta jos haluat tehdä jotakin itse, tutustu ohjeisiimme, yllätä itsesi ja muut itse tehdyillä juhlapöydän herkuilla.

5 varmaa suosikkiruokaa

Lihapyörykkävartaat
© wichmann+bendtsen

Lihapyörykkävartaat

PÄIVÄÄ ENNEN: Tee pyörykät valmiiksi jääkaappiin.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Lämmitä pyörykät ja pistele vartaisiin. Silppua persijaa päälle.

Katso ohje täältä

Broilerinakkipiilot
© wichmann+bendtsen

Broilerinakkipiilot

PÄIVÄÄ ENNEN: Tee nakkipiilot, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Sipaise piilot vedellä ja lämmitä 10 minuuttia 170 asteessa.

Katso ohje täältä

Broilerinuijat ja persikka-tomaatti-sipulisalsaa
© wichmann+bendtsen

Broilerinuijat ja persikka-tomaatti-sipulisalsaa

PÄIVÄÄ ENNEN: Kypsennä koivet jos tarjoat ne kylmänä. Lämmitettäessä ne kuivuvat helposti.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Kypsennä koivet jos tarjoat ne lämpimänä. Tee salsa.

Katso ohje täältä

Tomaattipiirakka
© wichmann+bendtsen

Tomaattipiirakka

PÄIVÄÄ ENNEN: Tee pohjataikina, kietaise se kelmuun ja pane jääkaappiin.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Painele taikina piirasvuokaan, esipaista pohja ja tee sillä aikaa täyte. Levitä täyte esipaistetulle pohjalle, asettele tomaattiviipaleet päälle ja paista piirakka kypsäksi.

Katso ohje täältä

Broileri-kasvispita
© wichmann+bendtsen

Broileripita

PÄIVÄÄ ENNEN: Paista broileri ja sekoita kastike. Säilytä jääkaapissa.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Paloittele broileri ja kasvikset. Sekoita salaatti nostellen. Lämmitä pitaleivät ja pane ne ja kastike tarjolle salaattikulhon viereen. Anna vieraiden itse täyttää pitaleipänsä mieleisillään täytteillä.

Kiireessä: Osta kypsää broileria viipaleina.

Katso ohje täältä

Kauniita salaatteja noutöpöytään

Tomaatti-mansikka-meloni-mozzarellasalaatti
© wichmann+bendtsen

Tomaatti-mansikka-meloni-mozzarellasalaatti

PÄIVÄÄ ENNEN: Tee kastike valmiiksi jääkaappiin.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Tee salaatti.

Katso ohje täältä

Rucola-mansikka-melonisalaatti parmesanlastuilla
© wichmann+bendtsen

Meloni-mansikka-mozzarellasalaatti

PÄIVÄÄ ENNEN: Huuhtele ja kuivaa rucola. Pane muovipussiin, pyöräytä pussiin ilmaa ja säilytä rucola jääkaapissa. Vuole parmesaanilastut valmiiksi jääkaappiin.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Viipaloi mansikat ja kuutioi meloni. Sekoita salaatti ja viimeistele se balsamicolla.

Katso ohje täältä

Caesarsalaatti
© wichmann+bendtsen

Caesarsalaatti

PÄIVÄÄ ENNEN: Paista broileri, keitä helmispeltti ja pane molemmat jääkaappiin. Paahda krutongit, jäähdytä ja säilytä ilmatiiviissä rasiassa. Sekoita kastike valmiiksi ja säilytä viileässä.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Paloittele broileri, revi salaatti ja viipaloi avokado. Sekoita salaatti ja nostele se ilmavasti tarjoiluvadille. Ripottele päälle krutongit ja pyöräytä myllystä mustapippuria. Tarjoa kastike erikseen.

Kiireessä: Osta kypsiä broileriviipaleita ja valmiita krutonkeja.

Katso ohje täältä

Pastasalat med grønt _FI
© wichmann+bendtsen

Pastasalaatti

PÄIVÄÄ ENNEN: Keitä pasta, huuhtele kylmällä vedellä irtonaiseksi, valuta, sekoita joukkoon tilkka oliiviöljyä ja säilytä muovipussissa jääkaapissa. Sekoita kastike valmiiksi ja säilytä viileässä.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Paloittele kasvikset ja sekoita salaatti. Tarjoa kastike erikseen.

Katso ohje täältä

Libanonilainen tabbouleh
© wichmann+bendtsen

Tabbouleh kevennettynä vesimelonilla

PÄIVÄÄ ENNEN: Keitä bulgur, jäähdytä ja pane jääkaappiin. Silppua persilja ja minttu ja säilytä ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Kuutioi vesimeloni ja paloittele kasvikset. Sekoita tabbouleh ja koristele kulho yrttisilpulla.

Katso ohje täältä!

Muista myös lisukkeet

Hummus
© wichmann+bendtsen

Hummus

PÄIVÄÄ ENNEN: Tee hummus valmiiksi jääkaappiin.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Koristele hummus öljyllä, paprikalla, yrteillä ja sitrunalla.

Katso ohje täältä

Tsatsiki
© wichmann+bendtsen

Tsatsiki

PÄIVÄÄ ENNEN: Tee tsatsiki valmiiksi jääkaappiin.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Koristele tsatsiki muutamalla kurkkuviipaleella ja pyöräytä päälle mustapippuria myllystä.

Katso ohje täältä

Valkosipulirieskat
© wichmann+bendtsen

Valkosipulirieskat

PÄIVÄÄ ENNEN: Paista rieskat, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Lämmitä rieskoja hetki 200 asteessa, leikkaa kolmioiksi ja laita kauniisti tarjolle.

Katso ohje täältä

Makeita paloja

Lakritsibrowniet
© wichmann+bendtsen

Browniet

PÄIVÄÄ ENNEN: Kypsennä browniet, jäähdytä ja säilytä kylmässä.

JUHLAPÄIVÄNÄ: Leikkaa brownielevy pieniksi neliöiksi. Asettele ne tarjolle vähän matkan päähän toisistaan niin pala on helppo ottaa.

Katso ohje täältä