Flatbread eli pannuleipä

20 minuuttia
276 kcal

Lähi-idän keittiön klassikko sopii täydellisesti lisukkeeksi monenlaisiin ruokiin.

Flatbread

TÄYDELLINEN LISUKE niin arkiaterioille kuin viikonlopun herkutteluunkin!

© wichmann+bendtsen

Flatbread eli pannuleipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 leipästä

  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl grahamjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl leivinjauhetta
  • 1½ rkl voita
  • ¼ tl merisuolaa
  • ½ valkosipulinkynsi
  • ½ kourallinen lehtipersiljaa

Valmistus

  • Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Lisää jogurtti vähän kerrallaan. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
  • Jaa taikina neljään osaan ja painele jauhotetuin sormin tai kauli jauhoja apuna käyttäen ohuiksi, pyöreiksi leiviksi.
  • Sulata voi ja sekoita joukkoon suola, murskattu valkosipuli ja hienonnettu persilja.
  • Paista pannuleivät ruskeapilkkuisiksi noin 2 minuuttia molemmin puolin kuivalla, kuumalla pannulla. Voitele kuumat leivät maustevoilla, käännä ja voitele toinenkin puoli.

VINKKI! Pannuleivät voi myös pakastaa.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background