Flatbread eli pannuleipä

20 minuuttia
276 kcal

Lähi-idän keittiön klassikko sopii täydellisesti lisukkeeksi monenlaisiin ruokiin.

Flatbread

TÄYDELLINEN LISUKE niin arkiaterioille kuin viikonlopun herkutteluunkin!

© wichmann+bendtsen

Flatbread eli pannuleipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 leipästä

  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl grahamjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl leivinjauhetta
  • 1½ rkl voita
  • ¼ tl merisuolaa
  • ½ valkosipulinkynsi
  • ½ kourallinen lehtipersiljaa

Valmistus

  • Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Lisää jogurtti vähän kerrallaan. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
  • Jaa taikina neljään osaan ja painele jauhotetuin sormin tai kauli jauhoja apuna käyttäen ohuiksi, pyöreiksi leiviksi.
  • Sulata voi ja sekoita joukkoon suola, murskattu valkosipuli ja hienonnettu persilja.
  • Paista pannuleivät ruskeapilkkuisiksi noin 2 minuuttia molemmin puolin kuivalla, kuumalla pannulla. Voitele kuumat leivät maustevoilla, käännä ja voitele toinenkin puoli.

VINKKI! Pannuleivät voi myös pakastaa.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background