Flatbread eli pannuleipä

20 minuuttia
276 kcal

Lähi-idän keittiön klassikko sopii täydellisesti lisukkeeksi monenlaisiin ruokiin.

Flatbread

TÄYDELLINEN LISUKE niin arkiaterioille kuin viikonlopun herkutteluunkin!

© wichmann+bendtsen

Flatbread eli pannuleipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 leipästä

  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl grahamjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl leivinjauhetta
  • 1½ rkl voita
  • ¼ tl merisuolaa
  • ½ valkosipulinkynsi
  • ½ kourallinen lehtipersiljaa

Valmistus

  • Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Lisää jogurtti vähän kerrallaan. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
  • Jaa taikina neljään osaan ja painele jauhotetuin sormin tai kauli jauhoja apuna käyttäen ohuiksi, pyöreiksi leiviksi.
  • Sulata voi ja sekoita joukkoon suola, murskattu valkosipuli ja hienonnettu persilja.
  • Paista pannuleivät ruskeapilkkuisiksi noin 2 minuuttia molemmin puolin kuivalla, kuumalla pannulla. Voitele kuumat leivät maustevoilla, käännä ja voitele toinenkin puoli.

VINKKI! Pannuleivät voi myös pakastaa.


Newsletter background