Rucola-mansikka-melonisalaatti parmesanlastuilla

10 minuuttia
127 kcal

Kaunis ja herkullinen salaatti syntyy melonista, mansikoista, rucolasta ja parmesaanista. Värikäs salaatti on todellinen ilo silmälle ja makuaistille!

Kulhossa rukolasalaattia, jossa on mansikoita ja parmesaanilastuja

HERKULLINEN JA TERVEELLINEN rucola-mansikka-melonisalaatti parmesanlastuilla

© wichmann+bendtsen

Rucola-mansikka-melonisalaatti parmesanlastuilla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 33 g rucolaa
  • 133 g mansikoita
  • 133 g cantaloupenmelonia
  • 33 g parmesaania
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • ½ tl balsamicoa

Valmistus

  • Levitä rucola vadille.
  • Halkaise tai lohko mansikat ja kuutioi meloni rucolan päälle.
  • Höylää parmesaanilastuja, ripauta vähän suolaa ja pirskota balsamicoa salaattiin.

VINKKI! Helppo ja maukas glasserauskastike grillaukseen: keitä pullollinen balsamicoa kokoon kolmannekseen ja käytä glaseerauskastikkeena grillatessa.

VINKKI! Lisää reseptejä FODMAP-ruokavalioon.