Tsatsiki

15 minuuttia
41 kcal

Tsatsiki sopii kastikkeeksi lähes mille tahansa ruualle. KUNTO PLUSsan reseptillä valmistat herkullisen kastikkeen omin voimin.

Tsatsikia kulhossa

Tsatsiki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 g

  • ¼ kurkkua
  • ¼ dl kreikkalaista kevytjogurttia
  • ¼ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • ¼ rkl sitruunamehua
  • ¼ valkosipulinkynttä

Valmistus

  • Halkaise kurkku ja kaavi siemenet pois lusikalla. Raasta kurkku ja valuta siivilässä tai suodatinpussissa. Painele loppu neste pois lusikalla.
  • Sekoita jogurtti, suola, pippuri, sitruunamehu ja murskattu valkosipuli.
  • Sekoita joukkoon kurkkuraaste ja viimeistele maku.

VINKKI! Tsatsiki maustuu parhaimmilleen parissa tunnissa jääkaapissa.