Libanonilainen tabbouleh

20 minuuttia
206 kcal

Lähi-idän makuja päivällispöytään KUNTO PLUSsan keveästä ja terveellisestä ihanasta tabboulehista.

Tabbouleh –

LIBANONILAINEN TABBOULEH Kuivatut taatelit tai aprikoosit antavat tabboulehiin makeutta.

© wichmann+bendtsen

Libanonilainen tabbouleh

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 75 g täysyväbulguria
  • ½ vesimelonia
  • ½ punasipuli
  • ½ kourallista lehtipersiljaa
  • ½ kourallista minttua
  • 100 g tomaatteja
  • ½ kurkkua
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ sitruuna
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
  • Kuutioi vesimeloni, hienonna sipuli, kuutioi tomaatit ja kurkku ja silppua yrtit.
  • Sekoita kaikki ainekset ja mausta tabbouleh öljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Anna makujen tasaantua ennen tarjoilua.

VINKKI! Kvinoasta tai tattarisuurimoista saat gluteenitonta tabboulehia.