Terveellisiä reseptejä Päivällinen Libanonila... Libanonilainen tabbouleh 20 minuuttia 206 kcal Lähi-idän makuja päivällispöytään KUNTO PLUSsan keveästä ja terveellisestä ihanasta tabboulehista. Teksti: Signe Moesby Leth 3. kesäkuuta 2022 LIBANONILAINEN TABBOULEH Kuivatut taatelit tai aprikoosit antavat tabboulehiin makeutta. © wichmann+bendtsen Libanonilainen tabbouleh Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 75 g täysyväbulguria ½ vesimelonia ½ punasipuli ½ kourallista lehtipersiljaa ½ kourallista minttua 100 g tomaatteja ½ kurkkua 1 rkl oliiviöljyä ½ sitruuna merisuolaa mustapippuria Valmistus Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Kuutioi vesimeloni, hienonna sipuli, kuutioi tomaatit ja kurkku ja silppua yrtit. Sekoita kaikki ainekset ja mausta tabbouleh öljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Anna makujen tasaantua ennen tarjoilua. VINKKI! Kvinoasta tai tattarisuurimoista saat gluteenitonta tabboulehia. VesimeloniSalaatti