Libanonilainen tabbouleh

20 minuuttia
206 kcal

Lähi-idän makuja päivällispöytään KUNTO PLUSsan keveästä ja terveellisestä ihanasta tabboulehista.

Tabbouleh –

LIBANONILAINEN TABBOULEH Kuivatut taatelit tai aprikoosit antavat tabboulehiin makeutta.

© wichmann+bendtsen

Libanonilainen tabbouleh

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 75 g täysyväbulguria
  • ½ vesimelonia
  • ½ punasipuli
  • ½ kourallista lehtipersiljaa
  • ½ kourallista minttua
  • 100 g tomaatteja
  • ½ kurkkua
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ sitruuna
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
  • Kuutioi vesimeloni, hienonna sipuli, kuutioi tomaatit ja kurkku ja silppua yrtit.
  • Sekoita kaikki ainekset ja mausta tabbouleh öljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Anna makujen tasaantua ennen tarjoilua.

VINKKI! Kvinoasta tai tattarisuurimoista saat gluteenitonta tabboulehia.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background